Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kahvaltıda Buluştu

Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kurban Bayramı nedeniyle geldikleri Elâzığ'da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda buluştu.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Kurban Bayramı dolayısı ile Elazığlı birçok bürokrat, iş İnsanı Elazığ’a geldi.

Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kahvaltıda Buluştu

Elazığlı bürokrat ve iş İnsanları, İş insanı Muhittin Kaya’nın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programında buluştu.

Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kahvaltıda Buluştu

ÖZDEMİR: “MEMLEKETİMİZİ SEVİYORUZ İLK FIRSATTA HEMEN GELİYORUZ”

Malatya Vali Yardımcısı Elazığlı Reşit Özdemir,  düzenlenen programda Elazığ için fikir alışverişi yaptıklarının altını çizdi. Özdemir, “Memleketimiz için bayramlar münasebetiyle gelenekselleşen Muhittin Kaya ağabeyimize misafir olduk. Burada çok değerli büyüklerimizi, memleketimizi kendi alanında temayüz etmiş kişileriyle beraber olma fırsatını yakalıyoruz. Memleketimizi seviyoruz ilk fırsatta hemen geliyoruz. Memleketimiz için yapılacak bir şey varsa burada ana gündemimiz bu konulardır, fikir alışverişi yapıyoruz mutluluk duyuyoruz. Bütün Elazığlı hemşehrilerimizin mübarek kurban bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kahvaltıda Buluştu

AKSOY: “BİR ARADA OLMANIN ONURUNU, GURURUNU, MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Ordu İl Emniyet Emniyet Müdürü Elazığlı Atilla Aksoy, hemşerilerle buluşmanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi. Aksoy, “Bizler il dışında çalışan bürokratlar olarak gerek Elazığ’ın sivil toplumu, gerek sanayicileri, siyasetçileriyle gerek şehrin, ülkenin diğer yerlerinden gelen bürokratları, sivil toplum örgüt liderleri, başkanları, üyeleri gerekse bürokrasisiyle bir arada olmanın onurunu, gururunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tip programların bizlere farklı yerlerde farklı görevlerde bulunan hemşehrilerimizi tanıma imkanı oluyor böylesi anlamlı bir günde hemşehrilerimizle bizi buluşturan Muhittin Bey’e de teşekkür ediyorum, herkesin bayramını kutluyorum” dedi

Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kahvaltıda Buluştu

CİĞERCİ: “BAYRAMLARDA GENELDE ELAZIĞ’A GELİYORUZ”

Edirne Vali Yardımcısı Elazığlı Batuhan Ciğerci ise birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ciğerci, “Muhittin Kaya ağabeyin organize ettiği bu organizasyon ile bayramın üçüncü gününde bir araya geldik. Bayramlarda genelde Elazığ’a geliyoruz, ailelerimizi görüyoruz, ata toprağımız. Edirne bayağı uzak ama bayramları şuana kadar kaçırmadık inşallah bundan sonrada geleceğiz bu birliktelik içerisinde nice bayramlara erişiriz” dedi.

Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kahvaltıda Buluştu

YILDIRIM: “MEMLEKETİMİZDE OLMANIN GÜZELLİĞİYLE BİR BAYRAM GEÇİRİYORUZ”

Ceza Ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, bayramda Elâzığ’da olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek kurban bayramını kutladı. Yıldırım, “Bugün bayram için Elazığ’dayız, memleketimizdeyiz. Memleketimizde olmanın güzelliğiyle bir bayram geçiriyoruz. Bugün Muhittin Bey’in vesilesiyle Elazığlı tüm bürokratlar bir aradaydık. Hem bayramlaşma fırsatı bulduk hem Elazığ ile ilgili sohbet etme fırsatı bulduk hem birbirimizi görme tanıma, tanışma, özlem giderme fırsatı bulduk. Bayramlar özel günler bayramda memlekette olmak memleketteki örflerle geleneklerle bayram geçirmek bizler için çok daha güzel ben öncelikle Elazığlılarımızın bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kahvaltıda Buluştu

DUMANDAĞ: “BİRLİK BERABERLİKTE BİZLERİ FAZLASIYLA SEVİNDİRİYOR”

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, birlik ve beraberliğin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Dumandağ, “Bayramın üçüncü gününde sağolsun bir araya geldik bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın bayramını kutlarım Allah kazasız belasız inşallah tekrarını nasip etsin. Cenabı Hak İnşallah Filistin’i bu zulümden kurtarsın. Elazığ Türkiye’nin en iyi şehirlerinden birisidir bu birlik beraberlikte bizleri fazlasıyla sevindiriyor” dedi

Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kahvaltıda Buluştu

KURNAZ: “ELAZIĞ’IN DİNAMİKLERİNİN BURADA OLMASI CİDDİ ANLAMDA BİRLİĞİ SAĞLADI”

Elazığ Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz,  organizasyonda emeği geçem İş insanı Muhittin Kaya’ya teşekkür dileklerini iletti. Kurnaz, “Şehrimizin değişik illerinde görev yapan Bakan yardımcılarımız olsun, valilerimiz olsun, genel müdürlerimiz olsun bunları burada Elazığ’da şehrimizde bir araya getirip şehirdeki sorunlarımızı da bu kahvaltı esnasında dile getirdi Sayın Muhittin Kaya. Özellikle bu birlikteliği sağlayıp bu denli bürokratlarımızı yan yana getirip ileriye dönük Elazığ’a ne yapabiliriz diye düşünen Muhittin Bey’e teşekkür ediyorum. Bizlerde hakikaten memnun olduk burada esnaflarımızın sorunları, şehrimizin sorunlarıyla alakalı Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları, vali yardımcılarımız Elazığ’ın dinamikleri şuan burada ciddi anlamda birliği sağladı” şeklinde konuştu.

Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kahvaltıda Buluştu

İş insanı Muhittin Kaya‘nın kızı Gamze Saray, programa katılan misafirlere teşekkür etti.

Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kahvaltıda Buluştu

KAYA: “ELAZIĞLILAR BİRBİRİNE SAHİP ÇIKTIĞI SÜRECE HER ŞEY İYİ OLUR”

İş insanı Muhittin Kaya,  Elâzığ’ın birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu söyleyerek buluşma programının önemine vurgu yaptı. Kaya, “Elazığ bizim ufkumuz, Elazığ bizim kaderimiz. Elazığ için herkesin bir araya gelmesi için vesile olduysak ne mutlu bana.

Elazığlı Bürokrat ve İş İnsanları Kahvaltıda Buluştu

Buraya gelen tüm dostlar burada birbirini tanıdı, il dışından gelen il içinden gelen bunları birliğe ihtiyacı var Elazığ’ın. Ben Elazığ’ı hakikaten seviyorum. Elazığ’ın insanları her şeye layık, Elazığlılar birbirine sahip çıktığı sürece her şey iyi olur, hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN