Işıkver'den, Elazığspor taraftarlarına yeni bir jest

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığspor'un şampiyonluk kutlamalarına katılacağını belirtirken, taraftar gruplarına daha önce yol harcırahı olarak ödediği 250 bin TL'den ayrı olarak 250 bin TL daha ödeyeceğini duyurdu

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, Elazığspor’un Atatürk stadyumundaki kutlamalarına katılacağını duyurdu.

Milletvekili Işıkver açıklamasında; Elazığspor’un şampiyonluğu için 1 milyon tl prim açıkladığını, bunun 250 bin TL’sini şehir değişikliğinden dolayı Elazığspor’un vefakâr ve cefakâr taraftarlarına yol harcırahı olarak ödediklerini belirterek, geriye kalan prim ödemesini hafta içi Elazığspor kulübüne yaparak prime dair hesabı kapatacaklarını ifade etti.

Milletvekili Işıkver açıklamasında ayrıca taraftar gruplarına yeni bir 250 TL daha ödeme yapacağını da kaydederek, “yüreğimizde tartışmasız müstesna bir yere sahip olan Elazığspor taraftarlarına, taraftar gruplarına tribündeki kardeşlerimize atkı-bere-yağmurluk gibi ürünler satın alınarak bunları kendilerine vermek için 250 TL daha ödeme yapacağız” ifadelerini kullandı.

Işıkver açıklamasının sonunda bu sezonluk benden bu kadar. Seneye daha büyük başarılar diliyorum. Sonuna kadar Elazığ, sonuna kadar Elazığspor ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN