Açıkkapı: Ağın, Türkiye'nin en güzel ilçelerinden biri

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, meclise verilen aranın ardından çalışmalarını sürdürüyor. Açıkkapı, ilçe ziyaretleri kapsamında Ağın'da çeşitli temaslarda bulundu. Açıkkapı, AK Parti heyeti ile birlikte ilk olarak Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakar'ı makamında ziyaret etti. Belediye hizmetleri ve ilçenin genel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunan Açıkkapı, Ağın'ın gelişimi ve yerel projeler üzerine burada değerlendirmelerde bulundu.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Belediye ziyaretinin ardından AK Parti Ağın İlçe Teşkilatı’na geçen Ejder Açıkkapı, partililerle buluşarak istişarelerde bulundu.

İlçe teşkilatındaki toplantıda yerel ve genel siyasi gelişmeler ele alınırken, Ağın’ın kalkınmasına yönelik devam eden çalışmalar ve projeler masaya yatırıldı. AK Parti’nin Elazığ ve ilçedeki projelerinin önemine değinen Açıkkapı, partililere bu projelerin sahadaki etkilerinden bahsederek teşkilatın çalışmalarını takdirle karşıladığını belirtti.

Açıkkapı: Ağın, Türkiye'nin en güzel ilçelerinden biri

Açıkkapı, köy ziyaretleri de gerçekleştirerek Ağınlı vatandaşlarla buluştu. Köylülerin sorunlarını dinleyen, onların taleplerini ilgililere aktaran Elazığ Milletvekili Açıkkapı, bölgedeki turizm ve Ağın’ın Türkiye’ye sunduğu eşsiz lezzetlerden Ağın leblebisi başta olmak üzere bölgenin değerlerinin tanıtımına ilişkin Ağınlı vatandaşlarla fikir alışverişlerinde bulundu.

Köylülerin beklentilerini dinleyen Açıkkapı, Elazığ’ın her köşesine hizmet götürme hedefiyle çalıştıklarını belirterek, “Ağın’da olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Burası sadece Elazığ’ın değil, bölgenin ve Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri. Hemşehrilerimiz var olsun, bizi her geldiğimizde aynı samimiyetle bağırlarına basıyorlar. ” şeklinde konuştu.

Açıkkapı: Ağın, Türkiye'nin en güzel ilçelerinden biri

Elazığ’ın her ilçesinin kendine özgü güzellikleri ve potansiyeli olduğunu vurgulayan Açıkkapı, AK Parti hükümetlerinin Ağın ve çevresindeki yatırımlarının artarak devam edeceğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN