AGD Elazığ Şubesi'nden konferans

AGD Elazığ Gıdalarımızdaki Tehlikeler konulu konferans düzenledi. Konferansa konuşmacı olarak İlahiyatçı Helal Gıda Uzmanı Bilal Düzbayır katıldı.

AGD Elazığ Şubesi'nden konferans

Anadolu Gençlik Derneği tarafından Haramla mı Besleniyoruz? Gıdalarımızdaki Tehlikeler konulu konferans düzenlendi. Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa İlahiyatçı- Helal Gıda Uzmanı Bilal Düzbayır konuşmacı olarak katıldı.

AGD Elazığ Şube Başkanı Yemliha Akyıldız, konferansta Küresel Terör Örgütlerinin uyguladığı gıda terörünün konuşulacağını ifade ederken, “Her türlü terörü beraber yaşıyoruz. Bunlar gıda terörü, ahlaksızlık, inançsızlık vb. terör türleridir. Biz bugün burada küresel terör örgütlerinin çıkarıp uyguladığı gıda terörünü işin uzmanı Bilal Düzbayır hocamızdan dinleyeceğiz. Allah her türlü terörden bizleri ve tüm insanlığı kurtarsın inşallah. Rabbimiz Gazze’mize, Filistin’imize, Beyrut’umuza, Mescidi Aksa’mıza kurtuluşlar versin inşallah” dedi.

İlahiyatçı- Helal Gıda Uzmanı Bilal Düzbayır doğal beslenmenin artık eskide kaldığını söylerken, genetiği ile oynanmış gıda ürünlerinin Siyonizm’in planlı bir çalışması olduğunu vurgularken, “Bizim zamanımızda bizler doğal beslenirdik. Bu doğal beslenmeyi büyük şehirlerde zaten kaybettik. Günümüzde köylerde bile doğal beslenme ortadan kalktı. Siyonist hiçbir taşın altını boş bırakmaz derdi Erbakan hocamız. Bu gıda oyununda da onların parmağı var mı yok mu ona bakacağız. Siyonizm dünyadaki nüfusun hızla arttığını ifade eder. Ve böyle giderse 20-30 yıl sonra nüfus milyarlara dayanacak. Bu zaman da Allah’ın nimetleri bu kadar insana yetmeyecek. O zaman insan sayısını ya sabit tutmamız lazım ya da düşürmemiz lazım buna inanıyorlar” dedi.