AK Parti Elazığ İl Kongresi 18 Ocak'ta Yapılacak

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı 7. Olağan il Kongresi 18 Ocak 2021 Pazartesi günü yapılacak. Kongreye AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferans aracılığıyla katılacak. 

AK Parti Elazığ İl Kongresi 18 Ocak'ta Yapılacak

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı 7. Olağan il Kongresi 18 Ocak 2021 Pazartesi günü yapılacak. Kongreye AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferans aracılığıyla katılacak. 

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında kongre sürecini ve 4 aylık süreçte gerçekleştirdikleri çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

"AMACIMIZ ELAZIĞ'DA KALICI HİZMETLER YAPMAK VE ŞEHRİN SORUNLARINI BİRLİKTE ÇÖZMEK"
Başkan Yıldırım, 22 Eylül'de 2020 tarihinde Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Elazığ il başkanı olarak atandığını anımsatarak, "Atandığım günden itibaren sahaya inerek çalışmalarımıza başladık. İlk çalışmamız yönetim oluşturma çalışmasıydı. Yönetimimizi oluşturduk.  Elazığ'a gelir gelmez Arıcak ve Alacakaya ilçe kongrelerimizi yaptık. Akabinde merkez ilçe kongremizi yaptık. Arkasından Palu gençlik kolları kongresine katıldık. 8 ilçede kadın kolları başkanlığı kongrelerimizi yaptık. 9 ilçe ve 2 beldeyi ziyaret ettik. İlçe ve teşkilat başkanlarımızla, ayrıca belediye başkanlarımızla teşkilat toplantılarımızı yaptık. Bu arada Kömürhan Köprüsünün açılışına katıldık. Görev süremizde 4. ayımıza girmek üzereyiz. İl genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle grup toplantılarımızı yaptık. Bu süreç içerisinde hiç boş durmamaya çalıştık. Sivil toplum kuruluşlarını ve kamu kurumlarını gezdik. Bu gezilerimizi kongre arifesinde erteledik. Kongreden sonra gezi ve ziyaretlerimize devam edeceğiz bütün amacımız bu şehirde kalıcı hizmetler yapmak ve bu şehrin sorunlarını birlikte çözmek. 24 Ocak depremiyle ilgili zaman zaman TOKİ'nin yapmış oluğu konutları ve yapımı devam eden inşaatları gezdik. Bir kısmının kura çekimlerine katıldık. Bugüne kadar aralıksız çalışmalarımıza devam ettik." dedi. 

İL KONGRESİ 18 OCAK'TA...
Başkan Yıldırım, AK Parti Elazığ 7. Olağan İl Kongresini 18 Ocak 2021 tarihinde saat 12:30'da Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonunda yapacaklarını belirterek, "Nasip olursa pazartesi günü teşkilatlarımızın ve davetlilerimizin katılımıyla kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongremizin çok önemli bazı hatırlatmaları var: Bunlardan bir tanesi kongremizi yapacağımız salonda geçmişte çok güzel başka bir kongremizi gerçekleştirmiştik. O Zaman Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız o kongremize bizzati katılmıştı. Ama pandemi sürecinden dolayı kongremize video konferans yoluyla katılacak. Yine o günkü şartlarda biz 10 bin insanla kongremizi yapmıştık. Şuan ise pandemiden kaynaklı sıkıntıdan dolayı davetlilerimizin sayısını azaltarak yaklaşık 3 bin kişilik davetlimizle, ama coşkudan eksik kalmadan en güzel şekilde kongremizi yapmayı amaçlıyoruz. Salona HES koduyla girişler yapılacak. Çünkü sağlık hepimiz için çok önemli. Yeni sıkıntılara sebep vermemek için böyle bir tedbir aldık. Diğer bir önemli konu, mesafe. salonda oturulacak yerlerde bir boş bir dolu koltuk yarak mesafe kuralına uymaya çalışacağız. Hijyen anlamında her yerde dezenfektan ve maske bulanacak. Kongre salonumuzun önünde yığılmaları önlemek için 9-10 kapıdan giriş yapacağız. Amacımız çok güzel bir kongre süreci geçirip, tamamlamak. Kongremize inşallah Teşkilat başkanımız sayın Erkan Kandemir katılacak. Şimdiden kongerimizin şehrimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı. 


ENGLISH TRANSLATION OF THE NEWS (HABERİN İNGİLİZCE ÇEVİRİSİ)
AK Party Elazig Provincial Congress to be Held on January 18

The 7th Ordinary Provincial Congress of the AK Party Elazig Provincial Presidency will be held on Monday, January 18, 2021. AK Party Chairman and President Recep Tayyip Erdogan will attend the congress via video conference. AK Party Provincial Chair, Şerafettin Yıldırım, made evaluations about the congress process and the works they carried out over the 4-month period at the press conference.
"OUR GOAL IS TO PROVIDE PERMANENT SERVICES IN ELAZIĞ AND TO SOLVE THE PROBLEMS OF THE CITY TOGETHER"
Reminding that on September 22, 2020, he was appointed as the AK Party Elazig provincial president with the approval of the President and President Recep Tayyip Erdogan, "We started our work by landing on the field from the day I was appointed. Our first work was the establishment of management. We established our administration. It comes to Elazig. We held our congresses in Arıcak and Alacakaya, and then we held our central district congress. Then we attended the Palu youth branch congress. We held our congresses for women's branches in 8 districts. In the meantime, we attended the opening of the Kömürhan Bridge. We are about to enter the 4th month of our tenure. We held group meetings with the members of the provincial council and the municipal council. During this process, we tried not to stay idle. We visited non-governmental organizations and public institutions. After n, we will continue our trips and visits. Our aim is to provide permanent services in this city and solve the problems of this city together. From time to time, we visited the houses built by TOKI and the constructions under construction regarding the 24 January earthquake. We participated in the draws for some of them. We have continued our uninterrupted work until today. "

PROVINCIAL CONGRESS IS ON JANUARY 18 ...
President Yıldırım stated that they will hold the AK Party Elazığ 7th Ordinary Congress on January 18, 2021 at 12:30 at Fırat University Multi-Purpose Sports Hall, and said, "If any, we will hold our congress on Monday with the participation of our organizations and guests. Our congress has some very important reminders: We had another very nice congress in the past, one of which was in the hall where we will hold our congress. Therefore, we aim to make our congress with our invitees of approximately 3 thousand people, but without lacking enthusiasm, by reducing the number of our guests. Entrances to the hall will be made with the HES code. Because health is very important for all of us. We have taken such a precaution in order not to cause new problems. emli subject, distance. We will try to obey the distance rule by taking an empty seat and a full seat in the living room. In terms of hygiene, disinfectants and masks will be found everywhere. We will enter through 9-10 doors to avoid clutter in front of our congress hall. Our aim is to have a very good congress process and complete it. We hope that our President of the Organization, Mr. Erkan Kandemir, will attend our congress. I wish our congressers to be beneficial to our city and country from now on. "