AK Parti'de 4 ilçe Başkanının istifası istendi

AK Parti Genel Merkezi, Elazığ'da 4 ilçede başkanı ve yönetim kurulunun istifasını istedi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Haber: Vedat Yetik

AK Parti Genel Merkezi Elazığ'ın 4 ilçesinde yönetim kurulu değişikliği yapma kararı aldı.

Genel Merkezin kararı doğrultusunda Kovancılar, Karakoçan, Ağın ve Keban ilçe başkanları ve yönetim kurulunun istifasını istendi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Günışığı Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, ilçelerde yapılacak yönetim değişikliğine değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Gürgöze, "Partimiz kongre süreçlerine gidiyor. Genel Merkezimizle yapmış olduğumuz değerlendirmeler neticesinde ilçelerimizde değişikliğe gideceğiz. Şuanda 4 ilçemizde yönetim değişikliği söz konusu olacak. Kovancılar, Karakoçan, Ağın ve Keban ilçelerimiz için yeni arayışlar içerisindeyiz. Bu noktada bu dört ilçemizin mevcut yönetim kurullarının istifalarını istedik. Yapmış olduğumuz değerlendirme neticesinde bu ilçelerimizde değişikliğe gidilmesi zaruret arz ediyor. Yönetimlerde bir zaafiyet olduğu şeklinde değerlendirmemek lazım. Bu bir bayrak yarışı. Bu bayrağı bugüne kadar bu arkadaşlarımız getirdiler, daha ileriye başka arkadaşlarımız götürecektir. Başkanlarımız bizim için kıymetli, bundan sonra görev alacaklar da bizim için kıymetli. Bunu bir bayrak yarışı olarak görmek lazım" şeklinde konuştu.

KONGRE SÜRECİ BAŞLADI

Partilerinde kongre sürecinin başladığını anımsatan İl başkana Ramazan Gürgöze, "Kongre sürecimiz 7 Ekim tarihi itibariyle başladı. Bu süreçte beldelerimizde önemli değişiklikler oldu. 5 Beldemizde yönetimler değişti. Sıra ilçelerimize geldi. Bu atamalardan sonra yılbaşından sonra ilçe kongrelerimizi yapacağız.

İL KONGRESİ 2020'DE

Başkan Gürgöze, AK Parti Elazığ İl Teşkilatının olağan genel kurulunun ise 2020 yılı Ağustos veya Eylül ayında yapılacağını aktardı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN