AKSA'dan Elazığ'a jest

AKSA Fırat Elektrik A.Ş, Elazığ'daki tüm esnafların elektrik faturalarında yüzde 11 indirim yapma kararı aldı.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

AKSA Fırat Elektrik A.Ş, Elazığ'daki tüm esnafların elektrik faturalarında yüzde 11 indirim yapma kararı aldı.

24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra doğalgaz ve elektrik faturalarındaki yüksek fiyatlar nedeniyle tepkilerin odağında olan AKSA, Malatya'nın ardından Elazığ'da da faturalarda indirim yapma kararı aldı.

Fırat Elektrik A.Ş ve Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından yapılan sözleşme kapsamında, Elazığ'daki tüm esnafların elektrik faturalarında yüzde 11 oranında indirim yapılacağı açıklandı.

1 YIL DEVAM EDECEK
Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem, düzenlediği basın toplantısında, "Esnaf ve sanatkarlarımıza yaptığımız çalışmalar neticesinde Fırat Elektrik A.Ş ile Esnaflar Birliği olarak tüm Esnaflarımızın ve işletmelerini kapsayacak şekilde her ay gelecek olan elektrik faturalarında yüzde 11 indirim yapılması için sözleşme imzaladık. Bu indirim süresi bir yıl boyunca devam edecektir." dedi. 

TORAMAN: "YÜZDE 11 İNDİRİM YETERSİZ"
Toplantıya katılan Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman ise, Fırat Elektrik A.Ş'nin yüzde 11'lik indirimini yetersiz buldu. Toraman, "Ben bunu kabul etmiyorum. Yüzde 11 nedir?"  diyerek karara tepki gösterdi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN