Alan: Firmalarımız teknolojik yenilikleri yakından takip ediyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, üye ziyaretlerine devam ediyor.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Başkan Alan, bu kapsamda otomotiv sektöründe hizmet veren Polat Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve Kanal 23 Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Polat’ı ziyaret etti.

Elazığ istihdamına çok ciddi katkı sağlayan ve başta otomotiv olmak üzere inşaat ve medya sektöründe başarılı hizmetler oraya koyarak bin kişiye istihdam sağlayan Ticaret ve Sanayi Odası üyesi Ayhan Polat’ı ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Alan, “Elazığ'a yapmış olduğu ekonomik katkılardan dolayı odam ve şahsım adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın kendilerini ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Polat Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve Kanal 23 Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Polat, kendilerine her türlü desteği sağlayan Başkan Alan’a teşekkür etti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Alan’ın üye ziyaretleri kapsamında ikinci adresi ise Ayden Otomotiv oldu. İşletme sahibi Mahmut Günel’in Elazığ’ın yetiştirdiği önemli iş insanlarından olduğunu ifade eden Başkan Alan, firmanın lojistik alanında önemli başarılara imza attığını ifade ederek başarılarının devamını diledi.

Başkan Alan’ın işyerlerinde kendilerini ziyaret etmesini, sahipsiz olmadıklarını görmeleri açısından önemli ve anlamlı bulduklarını ifade eden Ayden Otomotiv sahibi Mahmut Günel, el birliği ile Elazığ’ın gelişim ve kalkınmasına katkı sunduklarını dile getirdi.

Elazığ’ın ekonomisinin her geçen gün daha da güçlendiğini, üretim ve istihdamda önemli bir başarı elde edildiğini ifade eden Başkan Alan, ziyaretleri esnasında işletmelerin teknolojik yenilikleri takip edip bunu üretim alanına yansıtmalarını görmekten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Başkan Alan, ziyaret sonunda her iki firmaya da Elazığ ekonomisine sundukları katkılar anısına plaket takdim etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN