Alpay, Kulüp Başkanlığına Seçildi

Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü'nde bugün yapılan kongre sonrasında başkanlığa Mustafa Alpay seçildi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Birevim İl Özel İdaresi Spor Kulübünün genel kurul toplantısı bugün gerçekleştirildi. Yapılan toplantı neticesinde yeni yönetim kurulu oluştu.
İl Genel Meclisi toplantı salonunda yapılan genel kurul toplantısına Özel idare Genel Sekreteri Ali Şiş, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Sebahattin Uçar, Birevim Genel Koordinatörü Mustafa Alpay, kulüp üyeleri ve davetliler katıldı. 
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede önnnce divan teşekkülü sağlandı. 
ASKF İl Başkanı Mustafa Gür başkanlığında oluşan divan tarafından gündemin diğer maddelerinin oylanmasına geçildi. 
Mali tablonun ibrasının ardından yeni yönetim kurulu seçimi yapıldı. Mustafa Alpay başkanlığındaki tek listeyle yapılan seçim sonucunda yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri belirlendi. 
Dilek temenniler bölümünde bir konuşma yapan Eski Kulüp Başkanı Sabahattin Uçar, “Yeni yönetimin hayırlara vesile olmasını diliyorum ve başarılı olacaklarına inanıyorum. Önümüzdeki sene de heyecanlı maçlar seyredeceğimize canı gönülden inanıyorum. Hakkı geçen herkesin hakkını helal etmesini istiyorum. Hepinize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.
Yeni Başkan Mustafa Alpay ise “Uzun yıllar kulübümüze başkanlık yapan Sayın Sebahattin Uçar’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gelecek yıl da basketbol süper liginde Elâzığ’ımızı en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz. Takımımızın şehrimize katma değer ürettiğini, ulusal ve uluslararası arenada Elazığ’ın isminin daha fazla duyulmasına, zikredilmesine ve Elazığ’ın bir spor kenti olmasına vesile olacağını düşünüyorum. Bu noktada genel kurul delegelerimize göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bütün şehrin dinamiklerini bir araya getirerek, şehrin takımı olacağına, desteklerinizle takımın iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Desteklerinden dolayı Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye de özellikle teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ise konuşmasına Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye teşekkür ederek başlayıp şunları söyledi, “Kulübümüze bugüne kadar emeği geçen, bundan sonra çalışacak olan herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Özel İdare olarak, çalışanlarımızla birlikte tüm imkânlarımızla takımımızı destekleyerek iyi şeyler yapmaya çalışacağımızı kamuoyuna söylemek istiyorum. Sayın Valimizin, milletvekillerimizin ve şehrimizin tüm kesimlerinin destekleriyle bu kulüp iyi yerlerde olacaktır” dedi. 
İl Genel Meclisi Üyesi Osman Dilek ise “Yönetim kurulunda bulunan arkadaşların tamamı spor camiasından arkadaşlar. O yüzden görevlerini yerine getireceklerinden en ufak bir endişe duymuyoruz. Özellikle kulübe yeni üye yapılması ve altyapı takımlarının desteklenmesi konusunun önem arz ettiğini düşünüyorum. Yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum” dedi. 
Genel kurul, Kulüp Eski Başkanı Sebahattin Uçar’a, Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi adına Emrah Çiftçi’ye ve sponsor firma Harput Dibek Kahve kuruluşu adına Mehmet Orhan’a plaket takdimi ile son buldu. 
Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Mustafa Alpay, Abdulkerem Abbasoğlu, Ali Şiş, Emrah Çiftçi, Ahmet Doğuş Cantürk, Ramazan Bulut, Cumali Demiroğlu, Orçun Coşkun, Ahmet Koçdemir, Murat Yerlikaya, Murat Okubay, Abdulsamet Eren, Bekir Yuşan. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN