Altıntaş, OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu üyeliğine seçildi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Zülfü Altıntaş OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu üyeliğine seçildi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Zülfü Altıntaş OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu üyeliğine seçildi.

Türkiye’deki organize sanayi bölgelerinin çatı kuruluşu OSBÜK’ün (Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu ) 17. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türkiye’nin dört bir yanındaki OSB Başkanlarının, delegelerinin katılımıyla gerçekleştirilen Genel Kurulda, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü yeniden başkanlığa seçildi.

TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) toplantı salonunda gerçekleşen Genel Kurul toplantısına Elazığ OSB Başkanı Suat Öztürk, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Zülfü Altıntaş OSBÜK delegeleri İş Adamı Hanifi Yaşar, Orhan Akyel,  İbrahım Şerbet Alper Tokgöz ve Feti Yabaş katıldı.

OSBÜK’ ün 17. Olağan genel kurulunda ayrıca Elazığ 2.OSB Yönetim Kurulu ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Zülfü Altıntaş da OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyeliğine seçildi.

OSBÜK'ün (Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu) 17. Olağan Genel Kurulunda Yüksek Koordinasyon Kurulu Üyeliğine seçilen Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyesi Zülfü Altıntaş, genel kurulun ardından yaptığı değerlendirmede; "Sayın Bakanımız Mustafa Varank ve TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’ nun teşrifleri ile tüm OSB'lerin katılımı ile OSBÜK’ün 17. Olağan genel Kurulunu gerçekleştirdik. Öncelikle yeniden başkanlığa seçilen Sayın Memiş Kütükçü ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyorum. Elazığ Organize Sanayi Bölgemizi temsilen şahsımı Yüksek Koordinasyon Kurulu’nda görevlendirmelerinden dolayı da Sayın Genel Başkanımız Memiş Kütükçü beyefendiye teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN