2'si yabancı uyruklu 3 kişi hakkında adli işlem başlatıldı

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. 2'si yabancı uyruklu 3 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. 

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Çalışmalarda 2'si yabancı uyruklu 3 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
Alınan bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapıldı. Çalışmalar sırasında, uyuşturucu madde bulundurulduğunun tespit edildiği bir adreste arama yapıldı. Aramalarda 2 fişek halinde toplam 6 gr toz esrar maddesi ele geçirilirken, yabancı uyruklu oldukları belirlenen ikametteki 2 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Ayrıca, yapılan başka bir çalışmada şüpheli bir şahıs üzerinde yapılan aramada fişeklenmiş halde bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi. Her iki olay ile ilgili olarak yakalan 3 şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Kullanmak Suçundan adli işlem başlatıldı.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR