84 Bin 423 Talep Yerine Getirildi

Vefa Sosyal Destek Grubu, evinden çıkmayan 65 yaş üstü vatandaşların istek ve taleplerini yerine getirmeye devam ediyor.

Haber: Vedat Yetik
Vefa Sosyal Destek Grubu, evinden çıkmayan 65 yaş üstü vatandaşların istek ve taleplerini yerine getirmeye devam ediyor.

Elazığ Valiliği bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu, koronavirüs salgın hastalığı nedeniyle evinden çıkmayan 65 yaş üstü vatandaşların istek ve taleplerini yerine getiriyor.

Kırsalda Jandarma, şehir merkezinde polis ve zabıta ekipleri ikametlerinden çıkmayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyorlar.

84 BİN 423 TALEP YERİNE GETİRİLDİ
Elazığ'da bugüne kadar 84.942 talebin 84.423'ünün yerine getirildiği açıklandı.
Valilik'ten yapılan açıklamada, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere oluşturulan vefa sosyal destek gruplarımız tarafından 112 acil çağrı merkezine iletilen 1.193, Jandarma çağrı merkezine iletilen 4.572, Polis çağrı merkezine iletilen 5.416, Kaymakamlıklar, belediye, sosyal yardımlaşma ve Kızılay'a iletilen 73.761 olmak üzere toplam 84.942 talebin 84.423'ü yerine getirilmiştir." denildi.

VALİ KALDIRIM: "BİZİM İÇİN DUR DURAK YOK"
Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 65 yaş üstü vatandaşların taleplerinin karşılanmaya devam ettiğini belirterek, " Bizim için dur, durak yok... Elazığ'ımızda Vefa Sosyal Destek Grubumuz 84 bin 423 aileye ulaştı, hizmet götürdü, gönüllerine dokundu. Ayrıca 50 bini aşkın aileye gıda kolisi, hijyen seti ve gıda kartı ulaştırdık... Vefa bizden, evde kalmak sizden..." ifadelerine yer verdi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR