Abluka Taraftar Grubu'ndan teşekkür

Abluka Taraftarlar Grubunun Nazilli Spor Maçında hazırladıkları Narin Güran pankartı ulusal ve yerel basında büyük yankı uyandırdı. Abluka Taraftarlar Grubu Lideri Nahit Karaçalı kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür mesajı yayımladı.

Nahit Karaçalı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Tüm Türkiye'nin arama çalışmalarını yakından takip ettiği 8 yaşındaki Narin'in cansız bedeninin bulunması derin bir üzüntüye neden olmuştur. Abluka Taraftarlar Grubu olarak Elazığspor-Nazillibelediyespor Maç'ı öncesi Narin Güran için hazırlamış olduğumuz pankart gerek ulusal gerek yerel basında yoğun takdir görmüştür. Bu ilgi için değerli vatandaşlarımıza ve basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Abluka Taraftarlar Grubu olarak üzerimize düşen şekilde toplumsal konulara olan duyarlılığımız daima devam edecektir, unutmamalıyız ki futbol sadece asla futbol değildir. Esas mesele milletimizi ve tüm insanlığı ilgilendiren meselelerde duyarlılığa da öncü olmaktır.. Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan Sıla bebek ve Narin cinayeti başta olmak üzere canice hayattan koparılan çocuklarımızın katillerinin bir an önce tespit edilip en ağır cezalar ile yargılanmaları tek temennimizdir."

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR