Davutoğlu'nun Partisinde Elazığ'dan 3 İsim

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu partinin kurucular kurulunda Elazığ'dan üç isim yer aldı.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'den ayrılmasının ardından başlattığı yeni parti kurma çalışmalarını tamamladı. Davutoğlu'nun ekibinde yer alan bir heyet İç İşleri Bakanlığına giderek partinin kuruluş başvurusunu yaptı. 'Gelecek Partisi' ismi verilen partinin logosu 'çınar yaprağı' olarak belirlendi.

DAVUTOĞLU PARTİSİNİ TANITTI
Gelecek Partisi'ni resmen kuran Ahmet Davutoğlu, Ankara'da düzenlediği toplantıda partisinin kuruluş ilkelerini ve kurucular kurulunda yer alan isimleri açıkladı.
Gelecek Partisi'nin 154 üyeden oluşan kurucular kurulunun ağırlıklı olarak AKP kökenli isimlerden oluştuğu görüldü. Kurucular Kurulu'nda Davutoğlu'nun dışında 18 eski AKP'li milletvekili yer aldı.

İLK BELEDİYE BAŞKANI
31 Mart seçimlerinde bağımsız aday olarak Karaman'ın Sarıveliler ilçesi belediye başkanı seçilen Halil Kulak, Gelecek Partisi'ne katıldı. Halil Kulak'ın Gelecek Partisi'nin kurucular kurulu üyeleri arasında yer aldığı belirtildi.

KURUCULAR KURULUNDA 3 ELAZIĞLI
Ahmet Davutoğlu'nun partisinin kurucular kurulunda 154 üye yer aldı. Listede Elazığ'dan AK Parti eski milletvekili Serpil Bulut, eski Baro Başkanı Av. Adnan Demir ve İşletme Mühendisi Yavuz Değirmenci de yer aldı.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR