Devlet Korosundan Tasavvuf Musikisi Konseri

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Müdürlüğü, periyodik konserleri ve programlarına devam ediyor.  Devlet Korosu bu ay, Gül'ün Dilinden Tasavvuf Musikisi Konseri verecek.

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Müdürlüğü, periyodik konserleri ve programlarına devam ediyor. Devlet Korosu bu ay, Gül'ün Dilinden Tasavvuf Musikisi Konseri verecek.

Koro Müdürü Olcay Bürhan yaptığı açıklamada, Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu olarak musikinin nadide eserlerini geleceğe taşımak adına kanser programları düzenlemeye devam ettiklerini belirtti. Bürhan, bu ay 'Gül'ün Dilinden Tasavvuf Musikisi Konserine' düzenleyeceklerini aktararak konsere Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Belviranlı'nın solist olarak katılacağını kaydetti.

Bürhan, açıklamasında; "Koro Şefimiz Kenan Çimtay yönetiminde hazırladığımız ve Genel Müdür Yardımcımız Ömer Faruk Belviranlı'nın solist olarak katılacağı konserde birbirinden güzel tasavvuf musikisi eserlerini izleyicilerimizin beğenisine sunacağız Koromuzun düzenleyeceği tüm konserleri Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Sanat cepte uygulamasından tüm sanat severler takip edebilirler. Ayrıca Koromuzun konser biletleri Biletini al internet sitesinden temin edilebilir. Devlet Klasik Türk Müziği Korosu olarak Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde 20.12.2019 Cuma günü Saat: 20:00'de düzenlenecek olan konserimize tüm halkımızı davet ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR