Elazığlı Hemşehrimiz Özerden, Arpaçay Kaymakamlığına Atandı

Elazığlı hemşehrimiz Artvin Murgul Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, yeni kararname ile Kars Arpaçay Kaymakamlığına atandı.

Elazığlı hemşehrimiz Artvin Murgul Kaymakamı Mustafa Uğur Özerden, yeni kararname ile Kars Arpaçay Kaymakamlığına atandı.
Resmi Gazete'de yayımlanan mülki idare amirleri atama kararnamesi ile 427 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.
İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2020 yılı mülki idare amirleri atama kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 427 mülki idare amirinin görev yerlerinin, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği belirtildi.
Buna göre, son olarak Artvin'in Murgul ilçesi kaymakamı olarak görev yapan Elazığlı hemşehrimiz Mustafa Uğur Özerden, Kars Arpaçay kaymakamlığına atandı.
1988 Elazığ doğumlu olan Kars Arpaçay'ın yeni kaymakamı hemşehrimiz Mustafa Uğur Özerden; İlk, orta ve lise öğrenimi İstanbul'da tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitiren Özerden'in, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yerel Yönetimler üzerine yüksek lisans çalışması devam ediyor.
Mesleğe Sakarya Karapürçek Kaymakamlığına vekâleten atanarak başlayan hemşehrimiz Mustafa Uğur Özerden; daha sonra sırasıyla Ordu'nun Kabadüz ve Artvin'in Murgul ilçelerinde Kaymakamlık, Artvin Vali Yardımcılığı ve 24 Ocak Elazığ Sivrice depreminde Malatya Valliği'nde Deprem Koordinatörü Vali Yardımcılığı görevlerini yürüttü.
Kars Arpaçay kaymakamlığına atanan hemşehrimiz Mustafa Uğur Özerden'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR