En Yakın Zamanda İyileşip Silah Arkadaşlarımın Yanına Döneceğim

Suriye'nin İdlib kentinde Esed Rejim güçlerinin hain hava saldırısında yaralanan Piyade Uzman Çavuş Fethi Ahmet Yüce, Hatay Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından Elazığ'ın Sanayi Mahallesinde yaşayan ailesinin yanına geldi. 

Suriye'nin İdlib kentinde Esed Rejim güçlerinin hain hava saldırısında yaralanan Piyade Uzman Çavuş Fethi Ahmet Yüce, Hatay Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından Elazığ'ın Sanayi Mahallesinde yaşayan ailesinin yanına geldi.

Ailesinin gözetiminde tedavisi devam eden ve sağlık durumu iyiye giden Fethi Ahmet Yüce, yaşananları anlattı.

“VATANIMIZA GEREKİRSE CANIMIZI FEDA EDECEĞİZ”
Hava saldırısında şarapnel parçasının değmesi sonucu yaralandığını belirten Yüce, “İlk müdahaleleri yapıp Hatay Devlet Hastanesine getirdiler. Gerekli müdahaleleri doktorlar yaptılar. Birkaç gün hastanede kaldıktan sonra doktorun uygun görmesi ile taburcu oldum. Şuanda memleketimdeyim. Saldırıda yaralandım. Herkese nasip olmaz. Benim için güzel bir duygu. Ailem için de herhalde güzel bir duygudur. Vatanımıza gerekirse canımızı feda edeceğiz. Bu mesleği de seve seve yapıyoruz. Gerektiği yerde canımızı veririz. İnşallah en yakın zamanda iyileşip silah arkadaşlarımın yanına döneceğim ve birlikte çatışmaya gideceğiz. Şehit arkadaşlarıma Allah'tan rahmet diliyorum. Gazi arkadaşlarım da inşallah en kısa zamanda iyileşirler.” diye konuştu.

"O GÜN BENİ ARAMAMIŞTI, İÇİM SIKILDI"
Fethi Ahmet Yüce'nin annesi Emine Yüce, oğlu ile her gün telefonda konuştuğunu, hain saldırının gerçekleştiği gün görüşemediğini ve içinde bir sıkıntı olduğunu söyledi.
Saldırı haberini alır almaz Hatay'a gittiklerini söyleyen Anne Emine Yüce, “Oraya gidene kadar neler çektim. Ben çocuğumu görene kadar neler çektim. Gittim sarıldım oğluma. Sakatlık, eksiklik var mı diye baktım. Benim tek evladım var. Çocuğum yıllardır dışarıda görev yapıyor. Ben de sanki onunla askerlik yapıyorum. Onun nöbet saatinde ben de onunla birlikte uyanıyordum. Oğlum beni arayıp ‘anne nasılsın' demese o gece yatamam. Her aradığında dünyam açılıyor. İşte o gün aramamıştı. İçim sıkıldı. Ev bana dar geldi. Kızım ‘sabret' dedi. Anne ciğeri durmuyor. Allah bütün askerlerimizi korusun. Acı keder vermesin. Şehitlerin ailelerine sabırlar versin. Yaralı askerlerimize şifalar versin. Devletimiz, milletimiz sağolsun. Allah kimseye acı haber vermesin. Ülkemize iyilik, güzellik versin. Herkesin çocuğunu bağışlasın. Benim olumu da bağışlasın.” şeklinde konuştu.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR