Erol ve Şerifoğulları'ndan Boztaş Ailesine taziye ziyareti

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sokak köpeklerinin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Çiçek Boztaş'ın yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 20 Mayıs 2019 tarihinde Elazığ merkez Esentepe Mahallesinde sokak köpeklerinin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Çiçek Boztaş'ın yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.

Olay, 20 Mayıs tarihinde merkeze bağlı Esentepe Mahallesi Kır Çiçeği Sokağın sonunda meydana geldi. Ağabeyi ve yengesiyle birlikte yaşayan Çiçek Boztaş(82), sürü halinde gezen köpeklerin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti. Olayın yaşandığı yere Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol gitti. Hayatını kaybeden Boztaş'ın yakınlarına evinin önünde taziye veren Milletvekili Erol ve Başkan Şerifoğulları, başsağlığı diledi. Aile yakınları ile bir süre sohbet eden Şerifoğulları ve Erol, mahalle muhtarı ve sakinlerinden bilgi aldı. Milletvekili Erol, bir daha bu tür olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını da istedi.

Öteyandan başı boş köpeklerle ilgili Elazığ Belediyesi tarafından kent genelinde çalışma yapıldığı bildirildi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR