Fırat Üniversitesi'ne 273 Sürekli İşçi Alınacak

Fırat Üniversitesinin çeşitli hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere 273 sürekli işçi alınacak. 

Haber: Vedat Yetik

Fırat Üniversitesinin çeşitli hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere 273 sürekli işçi alınacak. 

İşçi alımı başvuruları 8-12 Haziran tarihleri arasında İşkur'un https://esube.iskur.gov.tr internet adresinden yapılacak. İşçi alımı kura ve sözlü sınav yöntemiyle gerçekleştirilecek. 

İşçi alımına ilişkin detaylar şöyle;

Temizlik görevlisi: Kadro Sayısı 145 (Yaş sınırı 18-35. En az ilköğretim en çok ortaöğretim (lise ve dengi okul) mezunu. Kura ve sözlü sınav.)

Engelli Temizlik Görevlisi: Kadro Sayısı 6 (Yaş sınırı 18-35. En az ilköğretim en çok ortaöğretim (lise ve dengi okul) mezunu. Kura ve sözlü sınav.)

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı: Kadro sayısı 75 (Yaş sınırı 18-35. Ortaöğretim kurumlarının hasta veya yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyinliği dallarından birinden sezun olmak. Kura ve sözlü sınav.)

Güvenlik Görevlisi: Kadro Sayısı 40 (Yaş sınırı 18-35. En az lise ve dengi okul en çok lisans mezunu olmak. 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valiliklerce düzenlenen özel güvenlik sertifikası ile kimlik kartına (silahlı/silahsız) sahip olmak.  Özel güvenlik sertifikası ve kimlik kartının ilan tarihinden itibaren en az 4 ay süre ile geçerli olması. Erkeklerde 178 cm, kadınlarda 167 cm'den kısa boylu olmamak. Kura ve sözlü sınav.)
 

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR