HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı değişti

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığı'na Metin Suiçer getirildi.

2018 yılından beri görevde olan Yasin Kavaklı, görevini Metin Suiçer'e devretti. Metin Suiçer'e, görevi HÜDA PAR Genel Başkan Vekili ve Teşkilat Başkanı Halef Yılmaz teslim etti. Yılmaz, Yasin Kavaklı'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, Metin Suiçer'e de başarılar diledi.

YASİN KAVAKLI'DAN VEDA MESAJI

Kavaklı, görev değişiminin bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayarak, "Görev sürem boyunca Elazığ halkının yanında olduk. Halkımızın taleplerini yerine getirmek için elimizden geleni yaptık. Partimizi her ilçeye, mahalleye ve köye tanıtmaya gayret ettik. Yeni başkanımız Metin Suiçer'in bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum," dedi.

METİN SUİÇER KİMDİR?

1968 Elazığ doğumlu olan Metin Suiçer, ilk ve orta öğrenimini Kovancılar'da tamamladı. Tekstil ve gıda sektörlerinde ticari hayatına başlayan Suiçer, halen inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. KİAD Kovancılar İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve HAKSİAD Elazığ Şubesi Kurucu Başkanlığı gibi görevlerde bulundu. 2013'te HÜDA PAR ile siyasete atılan Suiçer, 2018 seçimlerinde milletvekili adayı, 2024'te ise Kovancılar Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Suiçer, evli ve 4 çocuk babasıdır.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR