Jandarma'dan temizlik günü projesi

Elazığ'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı örnek bir proje hayata geçirerek merkez ve tüm ilçelerindeki karakollarda temizlik günü ilan etti.

Elazığ'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı örnek bir proje hayata geçirerek merkez ve tüm ilçelerindeki karakollarda “temizlik günü” ilan etti.
Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Kırsal kesimde köy köy dolaşarak zorlu yolları aşıp ihtiyaç sahibi ailelere ulaşan jandarma ekipleri, şimdide şehir merkezinde ve ilçelerde hizmet veren bütün karakolları hijyen kurallarına göre temizleyerek yeni tip koronavirüse karşı tüm önlemleri alıyor.
Elazığ İl Jandarma komutanlığı hijyen temizliğinin yanı sıra birliklerde bulanan kantinlerde sosyal mesafe kurallarına uyarak sticker baskı yaptırılmış ve kantinlerde kullanılmaya başlanmıştır.
Jandarma ekipleri öte yandan da, İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgenin ardından Valilik bünyesinde kurulan "Vefa Sosyal Destek Grubu", kapsamında 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için yürüttüğü çalışmalara aralıksız olarak devam ediyor.” denildi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR