Kaçırdıkları şahsı beyzbol sopaları ile darp eden 8 kişi yakalandı

Elazığ'da aralarında husumet olduğu belirlenen bir şahsı silah kabzaları ve beyzbol sopalarıyla darp eden, şahsın kıyafetlerini çıkarmak suretiyle çıplak görüntülerini çekerek sosyal medyada yayınlamakla tehdit eden, ayrıca üzerinde bulunan 570 TL parasını zorla alarak gasp olayını gerçekleştiren 8 kişi yakalandı.

Elazığ'da önce aralarında husumet olduğu belirlenen bir şahsı silah kabzaları ve beyzbol sopalarıyla darp eden, şahsın kıyafetlerini çıkarmak suretiyle çıplak görüntülerini çekerek sosyal medyada yayınlamakla tehdit eden, ayrıca üzerinde bulunan 570 TL parasını zorla alarak gasp olayını gerçekleştiren 8 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüncce, daha önce aralarında husumet olduğu belirlenen bir şahsı zorla bindirdikleri minibüs içerisinde beyzbol sopaları ve silah kabzeleriyle vurmak suretiyle darp ettikten sonra sırası ile bir ikamete ve iki farklı kırsal alana götürerek aynı şekilde silah kabzaları ve beyzbol sopalarıyla darp etmeye devam eden, darp esnasında ve sonrasında da şahsın kıyafetlerini çıkarmak suretiyle çıplak görüntülerini çekerek sosyal medyada yayınlamakla tehdit eden, ayrıca üzerinde bulunan 570 TL parasını zorla alarak gasp olayını gerçekleştiren şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı.

Çalışma neticesinde söz konusu Nitelikli Yağma, Kasten Yaralama, Özel Hayatın Gizliliğini İhlal, 6136 S.K.M. ve Kişisel Verilerin Kaydedilmesi olayını gerçekleştiren 8 şüpheli, açık kimliklerinin tespit edilmesi üzerine belirlenen adreslerine gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca, operasyonlar sırasında yapılan aramalarda ise 1 adet pompalı tüfek ve tüfeğe ait 11 adet fişek, 1 adet muşta ile 2 adet kesici alet de ele geçirildi. Yapılan sorgularında bu olaylara benzer birçok suçtan kaydı olduğu belirlenen şahıslar, tamamlanan işlemlerinin ardından 10.05.2020 tarihinde adli mercilere sevk edildi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR