Kesin ihraç talebiyle disiplin kurulana sevk edildi

MHP Palu İl Genel Meclis Üyesi Haşim Karacimşit, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi. 

Haber: Vedat Yetik

MHP Palu İl Genel Meclis Üyesi Haşim Karacimşit, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Palu İl Genel Meclis Üyesi Haşim Karacimşit, Sosyal Yardımlaşma Fonu Üye Seçimlerinde MHP Grubunun belirlediği üyenin aday gösterilmemesine tepki göstererek, AK Parti ve MHP ittifakına yönelik sert eleştirilerde bulunmuştu.
Karacimşit, il genel meclisinde yaptığı konuşmada, "Yeri geldi mi MHP ve AK Parti ortak. Halbuki ortaklıktan ziyade iki lider birbirinin koltuğunu koruması için destek veriyorlar. Vatandaşın, ülkenin, milletin konumuyla ilgilenen yok. Buna il başkanları da dahil. İkisi de birbiriyle ticaret yapıyor, vatandaşın dediğine göre. Biz de burada eziyet çekiyoruz. Şimdi bu konuda ne yapmalıyız sayın meclis başkanım. Bu meclisin bütün yetkisi sizde. Zatıaliniz dışarıdan gelen talimatları büyüklerinizden alıyorsunuz, uyguluyorsunuz. Ama burada seçilmiş 30 arkadaş, ilçede yapılan konularda birlikte etmeliyiz." ifadelerine yer vermişti.
Gündeme bomba gibi düşen bu açıklamasının adından MHP Elazığ İl Başkanlığı, MHP'li Palu İl Genel Meclis Üyesi Haşim Karacimşit'i kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk etti.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR