Kızını Öldüren Adam 6 Ay Önce Mezar Kazmış

Elazığ'da 20 yaşındaki kızını silahla öldüren, kendisini ise ağır yaralayan Mikail K'nın 6 ay önce yaşadığı köyde mezar kazdığı, çevresindekilere; 'Bu mezara ye ben ya da karım girecek' dediği iddia edildi. 

Elazığ'da 20 yaşındaki kızını silahla öldüren, kendisini ise ağır yaralayan Mikail K'nın 6 ay önce yaşadığı köyde mezar kazdığı, çevresindekilere; 'Bu mezara ye ben ya da karım girecek" dediği iddia edildi.
Alınan bilgiye göre, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde annesiyle birlikte yaşayan 20 yaşındaki Merve K., sınava girmek için geldiği Elazığ'da, Kırklar Mahallesi Huzur Sokakta bulunan ağabeyinin evine geldi.
Durumdan haberdar olan baba Mikail K., kızıyla görüşmek için eve geldi. Baba kız bir süre konuştuktan sonra ikili arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışma sırasında Baba Mikail K., yanında getirdiği silahla kızına ateş etti.
Merve K., olay yerinde hayatını kaybederken Baba Mikail K., kendini vurarak ağır yaralandı.
Merve K'nın cenazesi Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Ağır yaralanan baba Mikail K. ise Fethi Sekin Şehir Hastanesine tedavi altına alındı.
MEZAR KAZDI İDDİASI
İddiaya göre, Mikail K, 6 ay önce Ergani'ye giderek ayrı yaşadığı eşiyle barışmak istedi. Eşinden olumsuz cevap alan Mikail K, yaşadığı Elmapınarı köyüne gelerek mezar kazdı.
Mikail K'nın, "'Bu mezara ye ben ya da karım girecek" dediği iddia edildi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR