Küme düşme korkumuz yok

Elazığ Belediyespor  - Karşıyaka müsabakanı değerlendiren Elazığ Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, rakip karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ifade etti.

Elazığ Belediyespor - Karşıyaka müsabakanı değerlendiren Elazığ Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, rakip karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ifade etti.
Küme düşme gibi bir korkularının olmadığını söyleyen Tutaş, "Bana göre bu maçta galibiyete yakın taraf bizdik. Tabi onların da pozisyonları var ama 1-0 olsa belki galibiyeti konuşacaktık. Ben arkadaşların isteklerinden, arzusundan memnunum. Yedek kulübesinde olan dahil herkesten memnunum ben bugün. Puanlar almak için her şeyi yaptılar ama nasip bir puanmış. İnşallah Çarşamba günü Cizre maçından da galip gelip bu ligde bitiş maçları oynayacağız biz. Çarşamba günü çok önemli bir maçımız var. O maçtan alacağımız 3 puan bizi rahatlatacak. Biz hiçbir zaman küme düşme korkusu yaşamadık. Matematiksel olarak var mı var ama alttaki takımlardan iki maç eksiğimiz var. Galip gelebilsek belki fark 8 puan olacaktı. Puan farkı devam ediyor, önümüzdeki Cizre maçını kazanıp yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR