Milletvekili Nazırlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Nazırlı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Uluova Sulama Projesi'nin tamamlanması ve ovaya su verilmesi için ödenek talep etti.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Nazırlı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Uluova Sulama Projesi'nin tamamlanması başta olmak üzere, Elazığ'da yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Uluova Sulama Projesi'nde gelinen son durumu aktaran Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, projenin tamamlanması ve ovaya su verilmesi için 2025 yılında gerekli olan ödeneği talep etti. Nazırlı, Projenin tamamlanmasıyla birlikte toplam 23 bin hektar alanın sulanacağını da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti.

Öte yandan Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, İçişleri Bakan Yardımcısı Elazığlı Mehmet Sağlam'ı ziyaret etti.

İkili görüşmede; Emniyet Genel Müdürlüğünün TUSAŞ ile bir görüşme yaptığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün İHA uçurabileceği uygun bir bölge aradığını öğrendiklerini ifade eden eden Nazırlı; Bu kapsamda İçişleri Bakan Yardımcımız Mehmet Sağlam'a hali hazırda Elâzığ Hava meydanında her türlü imkanın olduğu aktardık. Hayırlı neticeyi en kısa zamanda alırız inşallah.Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet Sağlam'a yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.”dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR