Minibüsler ve Taksiler Dezenfekte Edildi

Elazığ'da minibüsler, taksiler ve duraklar, koronavirüs önlemleri kapsamında dezenfekte edildi. 

Birçok ülkeye yayılan ve Türkiye'de de görülen Koronavirüse karşı önlemler üst düzeye çıkarıldı. Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da Koronavirüs önlemleri titizlikle yürütülüyor.

Bu kapsamda Elazığ'da hizmet veren minibüsler, taksiler ve duraklar dezenfektanlarla ilaçlandı.

HİJYEN KONUSUNDA BÜTÜN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ
Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bugün Sürsürü, Olgunlar, Aksaray, Hicret, Doğukent, Ulukent, Sanayi hattında çalışan minibüslerimiz ilaçlandı, dezenfekte edildi. Bunun yanısıra şehrimizde hizmet veren taksilerin ve durakların hemen hemen yarısını ilaçladık. Eksik kalan minibüslerimizi ve taksilerimizin temizliğini de önümüzdeki günlerde yapacağız. Koronavirüse karşı önlem kapsamında ilimizdeki tüm minibüsleri, taksileri ve taksi dukalarını dezenfekte edeceğiz.Vatandaşlarımızın daha huzurlu, daha sağlıklı, daha rahat bir şekilde seyahat etmelerini amaçlıyoruz. Bu konuda çok hassas davranıyoruz. Elazığ Belediyesinden de destek aldık. Vatandaşlarımızın toplu taşıma araçlarını ve ticari taksileri kullanmada herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz" diye konuştu.

10 GÜNDE BİR DEJENFEKTE EDİLECEK
Toroman, minibüs ve taksi sürücülerinin mesai bitiminden sonra araç bakımlarını rutin olarak yaptığına dikkat çekerek, genel dezenfekte çalışmasının 10 günde bir yapılacağını aktardı.

Bakmadan Geçme