Müftü Selami Aydın'dan Esnaf Ziyaretleri

Elazığ İl Müftüsü Selami Aydın esnafları ziyaret etti.

Elazığ İl Müftüsü Selami Aydın esnafları ziyaret etti.

İlimizde kısa süre önce göreve başlayan Müftü Aydın; esnafların hal ve hatırlarını sorarak onların Müftülük faaliyetleri hakkında talep ve beklentilerini dinledi.

Pandemi sürecinde esnafın büyük bir özveri gösterdiğini belirten Müftü Aydın; en kısa zamanda her şeyin normale dönmesi temennisinde bulundu.

AYDIN/ “Daha bereketli ve hayırlı günler yakın inşallah!”

Esnaf ve zanaatkarların toplumun temel taşları olduğuna dikkat çeken Müftü Selami Aydın ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Bugün Edibe Can Müftülük Sitesi'nde faaliyet gösteren komşu esnaflar başta olmak üzere İnönü Caddesi'ndeki esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik. Onlarla tanışıp hal ve hatırlarını sorduk. Müftü olarak rutin görevlerimizin yanında halkımız ve esnafımızla da birebir temas halinde olarak, onları dinleyip taleplerini yerine getirme noktasında gayret göstereceğiz inşallah.

Yaşanan Koronavirüs salgınının Cenab-ı Hakk'ın yardımı ile birlikte alınan tedbirlere uyarak kısa zaman içinde biteceğini, daha bereketli ve hayırlı günlerin yakın olduğunu esnaf kardeşlerimize ilettik.

Vatan ve milletimiz uğruna her türlü fedakarlığı yapmak zorundayız. Kadirşinas halkımız gibi esnaflarımız da Devlet yetkililerini dinlediler ve sabrettiler. Böylece zor günleri geride bıraktık ve sabrın mükafatını da inşallah hep birlikte alacağız.

Müftü Aydın; açıklamasının sonunda kendisini sıcak bir şekilde karşılayan esnaflara bol ve hayırlı kazançlar dileyerek teşekkür etti.

İl Müftüsünün kendilerini ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden esnaflar ise; Devlet-Millet el ele her türlü zorlukları aşacaklarını belirttiler.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR