Müftü Selami Aydın'dan Anlamlı Ziyaret

Elazığ'ın yeni Müftüsü Selami Aydın, ömrünü Kur'an'a adayan ilimizin tanınmış simalarından Kurra Hafız Abdullah Nazırlı'yı evinde ziyaret etti.

Elazığ'ın yeni Müftüsü Selami Aydın, ömrünü Kur'an'a adayan ilimizin tanınmış simalarından Kurra Hafız Abdullah Nazırlı'yı evinde ziyaret etti.

Elazığ'daki ilk ziyaretini bir ilim erbabına gerçekleştiren Müftü Aydın, kendisini muhabbetle karşılayan Nazırlı Hoca'nın hal ve hatırını sorup duasını aldı.

Aynı zamanda hafız olan Müftü Selami Aydın'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim Elazığ depreminde vefat edenler ve tüm şehitlerin ruhlarına bağışlandı.

AYDIN: “İLERLEMİŞ YAŞINA RAĞMEN DÎN-İ MÜBÎN-İ İSLÂM'A HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYOR”
Müftü Aydın ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Elazığ'da binin üzerinde hafız yetiştiren, şair, yazar ve hattat Kurra Hafız Abdullah Nazırlı Hocamızı ziyaret ederek duasını aldık.
Şehrimizin medar-ı iftiharı olan hafızların yetişmesinde büyük emeği olan Abdullah Nazırlı Hocamız ilerlemiş yaşına rağmen Dîn-i Mübîn-i İslâm'a hizmet etmeye devam ediyor. İlimizin sevilen ve sevdiren yüzü olarak kendisi vatanın selameti ve milletin maneviyatı için hala daha bir şeyler yapmanın gayreti içerisinde. Bizlerde her daim ilminden ve tecrübelerinden faydalanma gayreti içinde olacağız inşallah. Rabbim her iki cihanda kendisinden razı olsun.”
Yaklaşık bir saat süren ziyaret sonrası Müftü Aydın'ı kapıya kadar uğurlayan Nazırlı Hoca, ziyaretten dolayı teşekkür ederek Müftü Selami Aydın'a şiir kitabını hediye etti.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR