Nasrallah için gıyabi cenaze namazı kılındı

El Aksa Platformu tarafından İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırısında hayatını kaybeden Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah ve diğer Hizbullah üyeleri için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Hizbullah'ın Beyrut'un güneyindeki komuta merkezini hedef alan İsrail saldırısında, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah ve Hizbullah'ın üst düzey yirmi üyesinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

El Aksa Platformu tarafından Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah ve Lübnan'da hayatını kaybeden diğer Hizbullah üyeleri için “Şehid Hasan Nasrallah ve Lübnan Şehidleri” programı düzenlendi. İzzetpaşa Camii'nde öğle namazının ardından kılınan Gıyabi Cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı.

El Aksa Platformu Dönem sözcüsü Sinan Akılotu, Gazze ile başlayan zulmün diğer ülkelere de sıçradığını söyleyerek kimi İslam ülkesinin zulme destek verdiğini kimisinin de birleşmiş milletler gibi kuruluşlardan medet beklediğini dile getirdi.

Ab-I Hayat Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Av. Ersin Eryılmaz ve katılanlar tarafından hayatını kaybedenler için dualar edilerek tamamlandı.

Bakmadan Geçme