Öğrenci Yurdu Sağlık Çalışanlarına Tahsis Edildi

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı 1.118 kapasiteli Harput Öğrenci Yurdu, Koronavirüs salgınıyla mücadele eden sağlık çalışanlarına tahsis edildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı 1.118 kapasiteli Harput Öğrenci Yurdu, Koronavirüs salgınıyla mücadele eden sağlık çalışanlarına tahsis edildi.

Gençlik ve Spor Elazığ İl Müdürü Abdulsamet Eren ve İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, yurda giderek incelemelerde bulundu.

EREN: SAĞLIK ÇALIŞANLARINI YURDUMUZDA MİSAFİR EDECEĞİZ
Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, yaptığı açıklamada, "Koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'nin takdirini kazanmış sağlık personelimiz
çok büyük emek sarf ediyor. Gençlik spor Bakanlığı hem deprem hem koronavirüs sürecinde çok ciddi çalışmalar yapıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığına Bağlı Harput Kız öğrenci Yurdunu, sağlık personellerimiz için tahsis ettik. Bin 1.118 kapasiteli, 360 odası olan Yurdumuza bugün itibariyle sağlık personelimizi yerleştireceğiz. Misafir edeceğiz. Tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. Bizler de Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak üzerimize düşen görevi yapmak üzere buradayız" dedi.

POLAT: "TÜM KURUMLAR ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPIYOR"
İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat ise yaptığı açıklamada: "Koronavirüsle mücadele kapsamında devlet olarak bütün kurumlarıyla bu süreç yürütülmekte. Tüm kurumlar üzerine düşen görevi yapmakta. Burada en büyük iş sağlık camiasına düşüyor. Biz de sayın valimizin öncülüğünde Gençlik ve Spor İl Müdürümüz ile birlikte Harput Öğrenci Yurdu sağlık çalışanlarımıza tahsis edildi. Bu tür tedbirlerin alınması, sağlık çalışanlarımızı daha rahat bir ortamda istihdam etmemiz onların motivasyonunu daha da arttıracaktır. Bu kapsamda vatandaşlarımızında uyarılara çok dikkat etmelerini istirham ediyorum." diye konuştu.

Bakmadan Geçme