Palu'da İsale Hattı Yenileme Çalışmaları Başladı

Palu Belediyesi, yaklaşık 3 Bin 500 metre içme suyu isale hattı ve şebeke yenileme çalışması için düğmeye bastı. 

Palu Belediyesi, yaklaşık 3 Bin 500 metre içme suyu isale hattı ve şebeke yenileme çalışması için düğmeye bastı.
Palu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen çalışmalar kapsamında özellikle yaz sezonunda sorun yaşayan Yukarı Palu ve Aşağı Palu Mahallesinde yenileme işlemlerine başladı.
Çalışmalar kapsamında, Yukarı Palu ve Aşağı Palu Mahallesi için 3500 metre isale hattı ile abone bağlantılarının tamamı yenilenecek. Ayrıca içme suyu depolarının yenileme ve modernizasyon çalışmaları da proje kapsamında yapılmaya devam ediyor.
“Eksikler Giderilecek”
Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım yaptığı açıklamada; “İlçemizin altyapı eksiklerini biliyoruz. Ancak Baraj projesi nedeniyle yapmış olduğumuz proje bir süre beklemek zorunda kaldı. Yıllık olarak belirli oranda yenileme ve ilave hatlarının yapımını gerçekleştiriyoruz. Özellikle yaz aylarında sıkıntı çeken Yukarı Palu ve Aşağı Palu Mahallesi bir kısımlarındaki problem kısa sürede ortadan kalkacak. Özellikle Yukarı Palu ve Aşağı Palu Mahallesi'nin üst kesimleri ile altyapısı tamamen değişecek. Çalışmaları en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Altyapıya yönelik olarak çalışmalarımız devam edecek ve eksikler tek tek giderilecek” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR