Uyuşturucu operasyonu: 7 Tutuklama

Elazığ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.  Operasyonlarda göz altına alınan 7 şüpheli Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Elazığ'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonlarda göz altına alınan 7 şüpheli Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, uyuşturucu ile mücadele kapsamında Elazığ il 14-21 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılan çalışma yapıldı.

Uygulamada, 24 şahsa Uyuşturucu Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapılırken ve Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan 7 şüpheli ise sevk edildikleri adli mercilerce Tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Ayrıca, uygulamalar esnasında biri Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması suçundan diğeri ise Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmalatı ve Ticareti suçundan arandığı tespiti ile yakalanan 2 şahıs da adli işlemlerinin ardından ceza evine gönderildi.

Uygulamalar kapsamında şahısların yapılan üst, araç ve ikamet aramalarında ise 1.257 gr Kubar Esrar, 22 gr Metamfetamin, 18 gr Esrar maddesi, 3,31 gr toz esrar, 0,64 gr eroin ve 5 adet lyrica isimli sentetik ecza hapı ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3.385 TL ele geçirildi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR