Andaç Elimi Tutar Mısın filminin çekimlerinde sona gelindi

Senarist ve oyunculuğunu Tiyatro Ve Sinema Sanatçısı Abdullah Şekeroğlu'nun yaptığı 'Andaç Elimi Tutar Mısın' sinema filminin çekimlerinde sona gelindi. Cannes Film Festivali, Altın Ayı ve Montreal Film Festivali'ne katılacak olan film daha sonrasında sinemalarda izleyicilerin beğenisine sunulacak

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığlı tiyatro ve sinema sanatçısı Abdullah Şekeroğlu’nun senaristliğini ve oyunculuğunu üstlendiği “Andaç Elimi Tutar mısın” sinema filminin çekimlerinde sona gelindi.

Elazığ’da 17 gün boyunca çekimleri süren ve destekler hariç 3 milyon 500 bin TL bütçe ile çekilen sinema filmi, Cannes Film Festivali, Altın Ayı Ve Montreal Film Festivaline katıldıktan sonra 23 Eylül tarihinde sinema salonlarında izleyicilerle buluşacak.

Andaç Elimi Tutar Mısın filminin çekimlerinde sona gelindi

Filmin kadrosunda bulunan ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Ahmet Yenilmez, Elazığ ile gönülden bir bağı olduğunu söyleyerek, Elazığ’ın coğrafyası ile harmanlanmış güzel bir film ortaya koyduklarını ifade etti.
 
Oyuncu Hülya Diken, Elazığlıların misafirperver yaklaşımından dolayı minnettar olduklarını söyleyerek tecrübeli oyuncularla bir arada çalışmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
 
Elazığlı sinema ve tiyatro sanatçısı Abdullah Şekeroğlu, sanat hayatı boyunca Elazığ’ın kültürel anlamda tanınması için gayret gösterdiğini ve bu film ile birlikte final yapmayı hedeflediğini kaydetti.
 
Oyuncu İlhan Karamanoğulları, filmin sadece Türkiye’de değil Uluslararası arenada da beğenilecek bir yapım olduğunu söyleyerek, filmin yapım sürecinde kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.
 
Oyuncu Melih Güler, sinema seyircisine izlenilirliği yüksek bir yapım sunmak için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını ifade etti. 
 
Filmin yapımcısı Melahat Öncel Şekeroğlu, Abdullah Şekeroğlu’nun Elazığ’a hatıra bir yapım bırakması için bu yola çıktıklarını söyleyerek Elazığ’da olmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN