Aslan: Hayırseverlerimizin bağışlarını bekliyoruz

Beşir Derneği Elazığ Şube Başkanı Burhanettin Aslan, Kurban Bayramında hayırseverlerin bağışlarını beklediklerini bu yılki bağış bedellerinin yurt içi için hisse bedelinin 11 bin 500, yurt dışı için ise 4 bin 500 lira olduğunu söyledi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Beşir Derneği, kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için hazırlıklarını tamamladı. Türkiye başta olmak üzere Mali, Tanzanya, Somali, Filistin, Yemen gibi coğrafyalardaki ihtiyaç sahiplerine bağışçılarının kurban emanetlerini ulaştırmak için harekete geçen Beşir Derneği, bağış takip sistemi ile de bağışçıların kurban kesim video ve görüntülerini bağışçıları ile buluşuyor.

Aslan: Hayırseverlerimizin bağışlarını bekliyoruz

Derneğin Elazığ Şube Başkanı Burhanettin Aslan, 2024 yılı için bir hisse kurban bağış bedelinin yurt içi için 11 bin 500, yurt dışı için ise 4 bin 500 lira olduğunu söyledi.

Başkan Aslan, “Beşir Derneği olarak her yıl olduğu gibi bu yılda 2024 yılı Kurban bağışı çalışmalarımız inşallah başlamıştır. Ekiplerimiz yurt dışına ve yurt içine mahalli kurban kesilecek yerlere intikal etti. Yurt içi Kurbanlarımız 11 bin 500 TL olarak belirlendi. Yurt dışı Kurbanlarımız da 4 bin 500 TL olarak belirlendi. Bağışlarınız için Elâzığ’da Kurban kesimine devam ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN