Atatürk'ün Elazığ'a Gelişinin 82. Yıldönümü Kutlandı

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Elazığ'a gelişinin 82. Yıldönümü törenle kutlandı.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Elazığ'a gelişinin 82. Yıldönümü törenle kutlandı.

17 Kasım 1937 tarihinde Elazığ’a gelen Atatürk’ün Elazığ’a gelişinin yıl dönümünü kutlamak için öğretmenevi önünde program düzenlendi.
Törene Elazığ Vali Vekili Erkan Kaçmaz, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güder, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, kurum ve kuruluş müdürleri, polis ve askeri personel, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende protokol Atatürk Anıtına çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kutlama programı öğretmenevinde devam etti.

Programda Atatürk'ün Öğretmenevinde kaldığı oda gezildi ve Elazığ Vali Vekili Erkan Kaçmaz şeref defterini imzaladı.

KAÇMAZ: "İNŞALLAH O'NUN BIRAKMIŞ OLDUĞU MİRASA LAYIK OLURUZ"

Vali Vekili Erkan Kaçmaz, yaptığı açıklamada, "Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Elazığ'a teşriflerinin 82. yıldönümünü büyük bir heyecan ve mutlulukla kutluyoruz Elazığ olarak. Atamızın bizlere bırakmış olduğu mirası en iyi şekilde, layıkıyla yerine getirme noktasında daha ileri medeniyet seviyesine ulaşma noktasında tüm gücümüzle, birlik ve beraberlik içerisinde millet olarak çalışıyoruz, çabalıyoruz. İnşallah onun bırakmış olduğu mirasa layık oluruz. Bu vesile ile başta ulu önder Atatürk olmak üzere, şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi yad ediyoruz. Ruhları şad olsunsun."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN