Bakan Yardımcısı Alpay'a önemli görev

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda Milli Savunma Bakan Yardımcısı Elazığlı Şuay Alpay, yeniden yönetim kurulu üyesi olarak seçildi ve yönetim kurulu başkan vekili görevine getirildi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

5. Nesil savaş uçağı Milli Muharip Uçağı KAAN, jet motorlu eğitim uçağı HÜRJET, eğitim uçağımız HÜRKUŞ’u yapıp uçuran, terörle mücadelenin yıldızı ATAK ve genel maksat helikopteri GÖKBEY’i üretip gökyüzüne salan, ANKA, AKSUNGUR ve ANKA 3 İha ile GÖKTÜRK 1 ve GÖKTÜRK 2 gözlem uydularını yaparak uzayda varlığını ispatlayan Türk havacılık ve Uzay sanayii şirketi TUSAŞ’ın olağan genel kurulu gerçekleştirildi.
 
Yapılan genel kurulda 4 yıldır TUSAŞ yönetim kurulu üyeliği görevini sürdüren Milli Savunma Bakan Yardımcısı Elazığlı Şuay Alpay, yeniden yönetim kurulu üyesi olarak seçildi ve yönetim kurulu başkan vekili görevine getirildi.

TUSAŞ Yönetim kurulu başkanlığına Ömer Cihat Vardan getirildi. Genel müdürlük görevini yürüten Prof. Dr. Temel Kotil bu görevini genel müdür yardımcısı Mehmet Demiroğluna devretti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN