BAŞKAN ALAN'IN TAHSİS ETTİĞİ OTOBÜSLER YOLA ÇIKTI

Elazığspor ile 52 Orduspor arasında cumartesi günü İstanbul Ali Sami Yen Rams Park'ta oynanacak play-off yükselme final maçını izlemek amacıyla Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tahsis edilen iki adet otobüs, yoğun bir taraftar gurubu eşliğinde İstanbul'a uğurlandı. Elazığspor'a sezon içerisinde verdiği pirim destekleriyle öne çıkan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, İstanbul'da oynanacak final maçı için de iki otobüs tahsis etmişti. Başkan Alan'ın Elazığspor'un 2. Lige yükselme final maçı için tahsis ettiği otobüsler İstanbul'a hareket etti.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Takımlarına destek vermek ve şampiyonluk sevincine ortak olmak amacıyla Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın tahsis ettiği otobüslerle İstanbul’a gitmenin mutluluğunu yaşadıkları ifade eden taraftarlar, Başkan Alan’a bu jesti için teşekkür ettiler.

Abluka taraftarlar derneği Başkanı Mehmet Alan, Elazığsporun her zaman yanında olup yalnız bırakmayan Elazığ Ticaret ve Sanayi Oddası Başkanı İdris  Alan’ın İstanbul’da yapılacak final maçı için iki adet otobüs tahsis etmesinden dolayı teşekkür etti.

Elazığ’ın en önemli markası ve ortak paydası Elazığspor’un zorlu süreçlerden geçerek final oynama başarısını gösterdiğine dikkat çeken Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, “Elazığspor’un 2. Lige çıkacağı final maçını izlemek ve bu başarıya ortak olup tanıklık etmek amacıyla tahsis ettiğimiz otobüsleri büyük bir coşku ile İstanbul’a uğurladık. Elazığsporumuz sahada ortaya koyacağı mücadele azminin arkasına stattaki taraftarlarımızın da desteğini alarak maçı kazanacak ve uzun süreden beri kurduğumuz hayallerimiz gerçek olacaktır. Ben İstanbul’a uğurladığımız taraftarlarımızın sağlıkla gidip takımlarını destekleyip şampiyonluğu elde ederek ilimize döneceklerine inanıyorum. Takımımıza destek olmak amacıyla gerek Elazığ’dan gerekse ülkemizin değişik şehirleri ile İstanbul’dan karşılaşmayı izlemek amacıyla statta olacak tüm hemşerilerimizin duyarlılık ve hassasiyetlerine teşekkür ediyorum. İnanıyoruz ki 12. oyuncu olarak kabul edilen seyircilerimizin desteğini alan Elazığsporumuz bu maçı alacak ve şehrimize şampiyonluğu hediye edecektir.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN