Başkan Şerifoğulları, Yıkımı Yapılacak Eski ETSO Binasında İncelemede Bulundu

Yıkımı, Elazığ İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacak olan Belediye Çarşısı üzerindeki eski Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında incelemelerde bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, esnafların taleplerini dinledi. Kurban Bayramı'nın ardından başlanması planlanan yıkım çalışmaları için, Elazığ Belediyesi tarafından güvenlik önlemleri en üst düzeyde tutulacak, yıkım öncesinde, esnasında ve sonrasında çevre esnafın ve vatandaşların etkilenmemesi için bütün önlemler alınacak.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

2023 yılında meydana gelen ve Elazığ’ın da aralarında bulunduğu 11 ili etkileyen 6 Şubat depremlerinde hasar alan binaların yıkım süreci sürüyor. Bu depremlerde ağır hasar alan eski Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının yıkımı için de geri sayım başladı. 

YIKIM, ELAZIĞ İL ÖZEL İDARESİ TARAFINDAN YAPTIRILACAK

İhale sürecinin devam ettiği eski Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının yıkımı, Elazığ İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacak. Yıkım çalışmalarına, ihalenin tamamlanmasının ardından Kurban Bayramı’ndan sonra başlanması planlanıyor.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, YIKIM SAHASINDA VE ÇEVRESİNDE GEREKLİ DENETİMLERİ SAĞLAYACAK

Belediye Çarşısı başta olmak üzere çevre binalarda faaliyet gösteren esnafların ve vatandaşların, yıkım çalışmalarından etkilenmemesi için Elazığ Belediyesi tarafından güvenlik önlemleri en üst düzeyde tutulacak. İş güvenliğine yönelik bütün tedbirler alınacak ve Elazığ Belediyesi personeli, yıkımın başlaması ile birlikte düzenli olarak sahada ve çevresinde gerekli denetimleri de gerçekleştirilecek, her hangi bir olumsuzluğun yaşanmaması adına yıkım alanına güvenlik filesi ve ağları çekilecek.

Başkan Şerifoğulları, Yıkımı Yapılacak Eski ETSO Binasında İncelemede Bulundu

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ESNAF VE VATANDAŞLARIN YIKIMDAN ETKİLENMEMESİ ADINA GEREKLİ TALİMATLARI VERDİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yıkım çalışmalarından önce bölgede incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, birim müdürleri ve yetkililerin de eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları; yıkım öncesinde, esnasında ve sonrasında çevre esnafın ve vatandaşların etkilenmemesi için gerekli talimatları vererek Elazığ ticaretinin kalbinin attığı lokasyonun önemine vurgu yaptı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ESNAF VE VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Başkan Şahin Şerifoğulları, incelemeleri esnasında Kapalı Çarşı, Belediye Çarşısı ve çevrede faaliyet gösteren esnafları da ziyaret etti. Esnafların ilgisi ile karşılanan Başkan Şahin Şerifoğulları, tek tek esnafların taleplerini dinledi. Esnaflar, her zaman kendilerinin yanında olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN