BBP Genel Başkanı Destici, Başkan Şerifoğulları'nı ziyaret etti

Bir dizi temasta bulunmak üzere Elazığ'a gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’yi; Elazığ Belediyesi’ni ziyaretinde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri karşıladı. 

BBP Genel Başkanı Destici, Başkan Şerifoğulları'nı ziyaret etti

Başkan Şerifoğulları, ilk olarak Elazığ Belediyesi şeref defterini imzalayan Genel Başkan Mustafa Destici ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan ve beraberindeki heyeti Başkanlık Makamında ağırladı. Başkan Şahin Şerifoğulları, Genel Başkan Destici’ye, Elazığ’da tamamlanan, devam eden ve yeni dönemde yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. 

BBP Genel Başkanı Destici, Başkan Şerifoğulları'nı ziyaret etti

Elazığ Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeleri takdirle takip ettiklerini söyleyen BBP Genel Başkanı Destici ve beraberindeki heyet, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na yeni dönemde başarılar dileyerek, tebrik etti. Başkan Şerifoğulları da, Genel Başkan Mustafa Destici’ye, Elazığ’a özgü sekiz köşe kasket ve kilim hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN