Demirtaş: Gürsel Erol'u 108 gündür çay içmeye bekliyoruz

Öz Sağlık İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı İrfan Demirtaş, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'dan kendilerini ziyaret için söz aldıklarını fakat aradan geçen 108 gün içinde bu sözün yerine getirilmediğini iddia etti.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Öz Sağlık İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı İrfan Demirtaş, Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’dan 108 gün önce kendilerini ziyaret için bir söz aldıklarını fakat henüz bu sözün yerine getirilmediğini ifade etti.

Demirtaş açıklamasında, “Milletvekilimiz Gürsel Erol 108 gün önce talihsiz bir şekilde basına bir demeç vermiş idi. Milletvekilimiz şahsınız olarak Elazığ’da demokratik bir ortamda seçilmiş ve toplumda sevilen ve saygı duyulan birisiniz. 17.04.2024 saat 14:37 de yaptığınız açıklamalar sonrası sizin ile telefonda görüşmemiz olmuştu ve sonucunda Sendikamızı ziyaret edeceğinizi çayımızı içeceğiz sözünüzün üzerinden 108 gün geçmiştir. Ancak sözünüzü tutmadığınızı üzülerek belirtiyor ve buna rağmen kapımız halen açık ve ağırlamak niyetinde olduğumuzu belirtmek isterim. Bu sürecin fazlasıyla uzamasından ve sözünüzü yerine getirememe sebebinizden anladığımız şudur ki; haber niteliği taşıdığını düşündüğünüz açıklamayı size kim veya kimler yaptırdı?? Tabi ki bunu biz bilemeyiz lâkin bizim tanığımız Elazığ ve Elazığlıların Vekili Gürsel Erol bu tip açıklamalar yapmaz. Evet kamuoyu olarak şahsınız ve partiniz olarak başhekim Şüheda Kaya'yı desteklediğinizi biliyoruz, görüldüğü üzere açıklamanızda yer vermiştiniz. Ancak emekçilerle ilgili yaptığınız tüm açıklamaların yanlış olduğunu ve tamamıyla gerçeğinden uzak asılsız açıklamalardır. Yinelemek gerekirse Kapımız Açıktır! Çayımızı içmeyi düşünüp gelirseniz şehir hastanesi ve sağlık il müdürlüğünde kim ve kimler illegal ve yasal olmayan işler yapıyor ise size belgeli ve mevzuat ile anlatmak sözüm olsun. Ancak sizlerde kamuoyuna üzerimize atılı bu yalan ve yanlış suçlamaları delil ve ispatlı açıklama yapmak sözünüzü almak isteriz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN