EBEGEM'de kurs kayıtları başladı

Elazığ Belediyesi, Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde açacağı farklı kurslarla vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamaya devam edecek.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Sosyal belediyecilik ilkesi ile çalışmalarına aralıksız devam eden ve istihdama destek olacak faaliyetler yürüten Elazığ Belediyesi, vatandaşların gelişimlerine katkı sağlayacak kurslar düzenlemeye devam ediyor. Yıl boyunca sanat, spor, kişisel gelişim, müzik ve daha birçok alanda açtığı kurslarla katılımcılara ilgi duydukları alanda kendilerini geliştirme imkânı sunan Elazığ Belediyesi, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı kapsamında çeşitli branşlarda kurs başvurularını almaya başladı.

KURSLAR, VATANDAŞLARIN GELİŞİMLERİNE VE İSTİHDAM EDİLEBİLİRLİKLERİNE KATKI SAĞLAYACAK

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde yeni dönem kursları kapsamında muhasebe, bilgisayar işletmenliği, diksiyon ve güzel konuşma, Türk işaret dili, Almanca A1 seviye, dijital pazarlama (kadınlara) Arapça A1 ve A2 seviye (kadınlara), F klavye, piyano temel seviye, ney temel seviye, İngilizce A1, A2 seviye branşlarında kurslar düzenlenecek. Bu branşlardan bilgisayar işletmenliği ve F klavye kursları doğrultusunda, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki grup şeklinde eğitimlere başlandı. 

EBEGEM’de gerçekleştirilecek olan ve vatandaşların gelişimlerine ve istihdam edilebilirliklerine katkı sağlayacak kurslar için kayıtlara da başlandı. Ücretsiz olacak ve eğitimlerin ardından sertifika verilecek olan kurslar için başvurular, İzzetpaşa Mahallesi Şehit Yüzbaşı Tahir Caddesi No:32 adresinde faaliyetlerine devam eden Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi’ne şahsen yapılacak. Vatandaşlar, meslek edinmek ya da yeni bir kariyer planlamak amacı ile tercih edecekleri kurs programları hakkında 0 424 238 37 96 no’lu telefondan bilgi alabilecek. 

“VATANDAŞLARIMIZI KURSLARIMIZA DAVET EDİYORUZ”

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda vatandaşlarımızın kişisel gelişimlerine katkı sağlayan kurslar düzenlemeye devam ediyor. Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde ücretsiz olacak kurslar için kayıtlar başlamıştır. Vatandaşlarımızı; mesleği olmayanlara meslek edindirmek, mesleği olmakla birlikte mesleki becerilerini geliştirmek isteyenlerin istihdam edilebilirliğini artırmak amacıyla düzenlenecek kurslarımıza davet ediyoruz.” denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN