Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Destici'den, Meral Akşener yorumu

Seçime sadece aylar kalan 6'lı masadan kalkan İyi Parti Lideri Meral Akşener siyaset gündemini de fena karıştırdı. Akşener'e bir yorum da BBP lideri Mustafa Destici'den geldi.

Partililer Genel Merkez önüne çağrıldı!

Meral Akşener'in ayrıldığı Millet İttifakı bugün CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ortak cumhurbaşkanı adayı olarak açıklamaya hazırlanıyor. Saadet Partisi'ndeki toplantının ardından kapıda adaylığının açıklanması beklenen Kılıçdaroğlu için CHP Genel Merkezi'nde de hummalı bir çalışma başladı. Partililer kısa mesajla Genel Merkez önüne çağrıldı.

HAZARSAM İstihdam Çağrı Merkezi açıldı

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban’ın projelerinden biri olan İstihdam Çağrı Merkezi hizmete açıldı.

Muhtar Taner Er’den Berat Kandili mesajı

Elazığ Aşağıdemirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Demirpolat: Kuzey Çevre Yolu imara açılsın

Harput Mahallesi Muhtarı Zülküf Demirpolat, yaşanan depremlerin ardından Harput çevresinin de imara açılması gerektiğini ifade ederek, imara açılması gereken bölgelerde incelemelerde bulundu.

Kılıçdaroğlu bugün adaylığını açıklayacak! 

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Altılı Masa'yı terk etmesinin ardından 5'li Masa haline gelen Millet İttifakı ortakları bugün Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde tekrar toplanıyor. 5'li Masa toplantısının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Saadet Partisi'nin önünde Cumhurbaşkanı adaylığını açıklaması bekleniyor.

Mehmet Demirbağ güven tazeledi 

İstanbul Elazığlılar Dayanışma Derneği Başkanlığına yeniden Mehmet Demirbağ seçildi. 

Güneykent Mahalle Muhtarı belli oldu! 

2020 Elazığ depreminin ardından şehrin yeni yerleşim yeri olan Güneykent Mahallesi muhtarı belli oldu. Güneykent Mahalle muhtarı 914 oy ile mevcut Sanayi Muhtarı Necati Karataş oldu. 

AFAD’tan Elazığ İçin Destek İl Eşleştirme açıklaması 

AFAD, 6 Şubat'taki depremlerin ardından ilk anda verilmiş "afet bölgesi" kararı olmaması nedeniyle Elazığ'ın Malatya'ya "destek il" olarak belirlendiğini, ancak Elazığ'ın da bu karar kapsamına alınmasıyla tekrar eşleştirme yapıldığını bildirdi. 

Ağın Belediyesi depremzedelere kucak açtı

Ağın Belediye Meclisi tarafından alınan kararla meydana gelen depremlerin ardından ilçede bulunan misafirhane ve lojmanları depremzedelerin konaklaması için tahsis etti. 

İl protokolünden Berat Kandili mesajları

Elazığ il protokolü berat Kandili dolayısıyla kutlama mesajları yayımladı.

AK Parti Kadın Kollarından deprem bölgelerine mutfak seti kampanyası 

AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları, depremzedeler için başlatılan “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti" kampanyası ile deprem bölgelerindeki ailelere yardımları ulaştırıyor. 

Şanlıurfa’da ağır hasarlı bina çöktü 

Şanlıurfa'da 6 katlı olduğu belirtilen bir bina yıkıldı, bölgeye ekipler sevk edildi.

Elazığ’da ağır hasarlı bina sayısı kaç oldu? 

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 2 büyük depremin ardından Elazığ’da hasar tespit çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan çalışmalarda Elazığ’da toplamda 20 bin 294 bina incelendi. İncelenen binalardan 4 bin 462’sinin ağır hasarlı olduğu tespit edildi. 

5 lider bir araya geldi, kritik görüşme başladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Altılı Masa’nın cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecine ilişkin açıklamaları üzerine CHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi genel başkanları olağanüstü toplandı.

Akşener'den Altılı Masa toplantısına gidecek misiniz? sorusuna yanıt

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, hakarete varan suçlamalar yönelttiği altılı masayla ilgili 'Pazartesi günkü Altılı Masa toplantısına katılacak mısınız?' sorusuna "Genel İdare Kurulu üyeleri gitmem yönünde karar verirse toplantıya katılırım" yanıtını verdiği öğrenildi.