Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

3 bakandan Adıyaman'da ortak açıklama

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Adıyaman Üniversitesi’ndeki Koordinasyon toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, "İlk günden beri hiçbir güvenlik sorunu yaşanmadı" derken Bakan Kurum ise 'Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliğini yürütüyoruz' dedi.

Meteorolojiden Elazığ için güzel haber 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan 3 aylık kuraklık haritasında Elazığ’ın sarı renkte hafif kurak olarak yer aldığı açıklandı. 

Ercan: Elazığ-Palu-Bingöl arası er ya da geç kırılacak 

Deprem Uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, yaşanan depremler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ercan, “Elazığ-Palu-Bingöl arası er ya da geç kırılacaktır” dedi. 

Milletvekili Demirbağ, depremzedelerle bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kırklar Geçici Konaklama Merkezi’ni ziyaret ederek depremzede vatandaşlarla buluştu. Afetzedelerin taleplerini dinleyen Demirbağ, çocuklarla da bir araya gelerek yakından ilgilendi. 

Milletvekili Ağar, Elazığ’da Misafir Edilen Depremzede Aileleri Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden Elazığ’a gelerek Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlarda misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

YRP MKYK Üyesi Gül: TOKİ Vatandaşı muhatap almalı

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Mehmet Gül, ilimizde bugüne kadar 26 bin konut üreten ve 6 Şubat depremi sonrası da ilk etapta 3.500 konut yapmayı planlayan TOKİ’nin bir temsilcisinin olmamasının önemli bir eksiklik olduğunu ifade etti.

Demirbağ, Elazığ’da ağırlanan depremzedelerle buluştu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kahramanmaraş depremlerinin ardından GSB Elazığ Yurtlarında kalan depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ, Devletin her zaman Milletinin yanında olduğunu ifade ederken depremzedeler; “Allah, Devletimize zeval vermesin” ifadesinde bulundu. 

SGK Elazığ İl Müdürlüğü Mücbir Sebep Hali Süreci ile ilgili açıklama yaptı 

Elazığ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Mücbir Sebep Hali kapsamına alınan Elazığ’da uygulanacak süreçle ilgili açıklama yaptı. 

Benzine indirim geliyor! 

Araç sahiplerine güzel haber. Son olarak 1 lira 11 kuruş zam gelen benzine bu gece yarısı indirim geliyor. İşte güncel ve indirimli benzin ve motorin fiyatları...

Bingöl ve Diyarbakır’da deprem! 

Bingöl’ün Genç İlçesi ve Diyarbakır’ın Hani İlçesinde depremler meydana geldi. 

AK Parti'de öncelik deprem! 

AK Parti'nin hem önümüzdeki dönem hem de seçim kampanya sürecinin öncelikli ana gündem maddesi deprem olacak. İşte o başlıklar...

Deprem bölgesi için iki önemli karar

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Deprem bölgesinde belli şartlar dahilinde işten çıkarma yasağı ile kısa çalışma ödeneği uygulaması hayata geçirildi.

Demirbağ, Palu’da vatandaşlarla bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, geçtiğimiz günlerde kısa sürede üst üste 4’ün üzerinde büyüklüğe sahip depremler yaşayan Palu ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Milletvekili Demirbağ, Palu-Kovancılar Devlet Hastanesi ve Palu Belediyesi Hizmet Binası hakkında açıklamalarda bulundu. 

Başkan Yılmaz: Beldemizde 25 depremzede aileye kucak açtık 

Beldelerinde 25 depremzede aileye kucak açtıklarını söyleyen Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, belediye ve hayırseverlerimizle birlikte bu zor günlerde depremzede vatandaşlarımız için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

Depremde can kaybımız 42 Bin 310 oldu!

AFAD, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından 42 bin 310 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Elazığ Belediyesi’nden duyuru!

Elazığ Belediyesi, Coğrafi Bilgi Sistemleri projesi kapsamında mahalle, sokak ve bina kapı numaralarının değişmesiyle yaşanan adres karışıklığına ilişkin açıklama yaptı.