Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Alan: Elazığ Afet Bölgesi ilan edildi!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ'ın Afet Bölgesi İlan edildiğini açıkladı.

Elazığ 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' İlan Edildi!

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından Elazığ "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan edildi.

Milletvekili Ağar, Depremzedelerin taleplerini dinliyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Elazığ ve Malatya’da incelemelerini sürdürüyor, depremzede vatandaşlarla bir araya geliyor.

Selçuk Bayraktar'dan Elazığ Belediyesi Psikososyal Destek Çadırına ziyaret

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve ekibi, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Elazığ'da da şiddetli bir şekilde etkisini gösteren 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem afetinin travma izlerini gidermek için Elazığ Belediyesi Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi tarafından Kahramanmaraş'ta kurulan psikososyal destek çadırını ziyaret etti.

Havabulut: Elazığ'ın deprem gerçeği görmezden gelinmemeli 

Elazığ Elektronikçiler, Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 İl için uygulanan OHAL kararının yeniden gözden geçirilerek Elazığ'ın da "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" kapsamına alınması gerektiğini vurguladı. 

İl Başkanı Ateş: İlimiz afet bölgesi ilan edilmeli 

Depremin yıkıcı etkisinin Elazığ’da yaşadığını ifade eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, tüm bu olumsuzlukların giderilmesi için şehrin afet bölgesi kapsamına alınması gerektiği dile getirdi. 

Fırat Üniversitesi tüm ekibiyle sahada 

Fırat Üniversitesi, 6 Şubat günü Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından yaptığı çalışmaları açıkladı. 

HÜDA Par Genel Başkan Yardımcısı Şahin Elazığ’da depremzedeleri ziyaret etti 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Av. Mahmut Şahin ve beraberindeki ekip depremde enkaz altında kalarak yaralanan vatandaşları Elazığ’da ziyaret etti ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 

Milletvekili Gürsel Erol’dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrı!

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu. Erol, Elazığ’ın gelecek yıllarda çok daha ağır bedeller ödememesi için deprem riskine karşı bir önleyici tedbir olarak acilen Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilmesi gerektiğini söyledi.

Depremde can kaybımız 31 bin 974 oldu 

AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 31 bin 974 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. 

Çoban, Cumhuriyetin 100. Yılında 100 bin bedava Sosyal Konut Projesi’ni açıkladı 

HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban tarafından hazırlanan "Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Bin Bedava Sosyal Konut Projesi” tanıtımı gerçekleştirildi. 

CHP Milletvekili Gürsel Erol: Vatandaşın sabrı kalmadı! Elazığ afet bölgesi ilan edilmeli

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol Türkiye Büyük Millet Meclisinde basın toplantısı düzenledi. Erol, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ile Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremlerde yaşamlarını kaybeden vatandaşlara Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diledi.

Deprem sonrası değerlendirme toplantıları sürüyor 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Başkanlığında Elazığ’da Afet ve Acil Durumlar Yönetim Merkezinde değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Elazığ, depremzedeler için tek yürek

Elazığ Belediyesi Hayme Ana Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nde faaliyetlerini sürdüren hanımlar, depremzedeler için seferber oldu.

Gazi Caddesi trafiğe açıldı

Gazi Caddesi, hasarlı binaların yıkım işlemlerinin ve enkaz kaldırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından araç trafiğine açıldı.

Bakan Kurum: Ay sonunda tüm illerde inşaata başlayacağız 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ardından cumhuriyet tarihinin en büyük afet dönüşüm projesini başlatacaklarını ifade etti. "Ay sonuna kadar tüm illerimizde inşaat faaliyetlerini başlatacağız" dedi.