Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Demirbağ, Elazığ'da tedavileri süren depremzedelerle bir araya geldi 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgedeki yaralılar Elazığ'a getirilerek Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Elazığ Valiliği elektrik kesintileri ile ilgili açıklamalarda bulundu 

Elazığ Valiliği, Elazığ’da yaşanan elektrik kesintileri ilgili açıklamada bulunarak, “saat 20:00 itibariyle tüm bölgenin elektrik sürekliliği sağlanmıştır” dedi. 

Kartakgül: Elazığ, üvey evlat muamelesini hak etmiyor!

Vefa Der Genel Başkanı Zülfü Kartakgül, Elazığ’ın behemehal afet bölgesi ilan edilmesinin kaçınılmaz olduğunu ifade etti. Kartakgül, 24 Ocak 2020 yılında yaşanan Elazığ depreminde binaların yeterince yıprandığını belirterek açıklamasında şunları söyledi:

Elazığ'da hissedilen deprem!

Elazığ'da saat 19:31 sularında hissedilen bir deprem meydana geldi.

Elazığ'da doğalgaz vanaları mühürlendi

Elazığ'da doğalgaz kullanılmaması için bazı apartmanlarda doğalgaz vanaları kapatılarak mühürlendi.

Demirbağ: Elazığ'da doğalgaz ve elektrik akışı normale dönecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ'daki doğalgaz ve elektrik akışı ile ilgili açıklamada bulundu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu deprem bölgesi Malatya’da

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ile Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem sonrasında incelemelerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Malatya’da incelemelerde bulundu.

Yurtlarda kalmak isteyen depremzedeler için müracaatlar başladı

Elazığ Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarından kalmak isteyen vatandaşlar için müracaatlar başladı. Elazığ dışından gelip ikametgâhı deprem bölgesinde olan depremzedeler, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Elazığ'da ikamet eden depremzedeler ise AFAD'a başvuruda bulunabilecek.

Can Kaybımız 24 bin 617'ye yükseldi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AFAD kriz merkezinde düzenlediği toplantıda açıklamalarda bulundu.

Kamuda çalışan kadınlara idari izin verilebilecek

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 yaş ve altı çocuğu bulunan kamu çalışanı kadınlara hizmetlerin aksatılmaması kaydıyla 20 Şubat'a kadar idari izin verilebilecek.

Milletvekili Ağar, deprem bölgesi Malatya'da vatandaşların yanında

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle büyük yıkımın yaşandığı Malatya'da depremzedelere desteğini sürdürüyor.

STK Platformu, AFAD çadırlarını toplamaya başladı

STK Platformu 2020 Elazığ depreminde dağıtılan AFAD çadırlarının şu anki deprem bölgelerine acilen sevkiyatı için çalışma başlattı.

13 Bin Askerin Mart ve Nisan celpleri Mayıs ayına ertelendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Deprem bölgesinde ikamet eden veya bu illerin nüfusuna kayıtlı 13 binin üzerindeki yükümlü askerimizin mart ve nisan celpleri mayısa ertelenmiştir.' dedi.

Milletvekili Erol: 10 ile tanınan hak Elazığ’a da verilmeli

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde yatan depremzedeleri ziyaret etti.

Demirbağ, Alacakaya ilçesinde temaslarda bulundu

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Alacakaya İlçesi’nde temaslarda bulundu.

Elazığ İl Protokolü, yıkımına başlanan binaları inceledi

Elazığ İl Protokolü Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından Elazığ'da ağır hasar tespiti yapılan ve boşaltılan yapılarda incelemelerde bulundu.