Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Can Kaybımız 18 bin 342'ye yükseldi

AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremlerde saat 08.30 itibarıyla 18 bin 342 kişinin hayatını kaybettiğini, 74 bin 242 kişinin yaralandığını açıkladı.  

YRP Elazığ teşkilatı deprem bölgesinde!

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ile Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremin ardından kriz merkezi oluşturan Yeniden Refah Partisi Elazığ teşkilatı afetzedelere yardım eli uzatıyor.

Başkan Alan’dan depremde zarar gören esnaflara ziyaret 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 1. Harput Caddesi, Gazi Caddesi ve ETSO eski hizmet Binası’nda bulunan üye ve esnafları ziyaret ederek deprem sonrası süreçteki sıkıntıları dinledi. 

Osman Pıhtılı aktarılan yardımlar hakkında bilgi verdi 

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem nedeniyle tüm Türkiye'den olduğu gibi Elazığ'dan da yardımlar gönderiliyor. Yardımlar kapsamında son olarak 44 jeneratör AFAD Elazığ İl Müdürlüğü tarafından Adıyaman'a gönderildi. 

Depremin ardından Elazığ’da yapılan çalışmalar açıklandı 

Elazığ Valiliği, depremin ardından bölgede yapılan yardım çalışmalarını açıkladı. 

Vali Toraman’dan, yardımların toplandığı alanlara ziyaret 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, deprem bölgelerine gönderilen yardımların toplandığı Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı'nı ve Şehit Mehmet Öter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. 

Tarih siz fırsatçıları AFFETMEYECEK!

Yaşadığımız afetten ders almayıp, fırsatçılık yapmaya çalışanlar, karkas etin fiyatına zam yaptı. 

Elazığ Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi kapsamına alındı

Milletvekili Bulut Elazığ’ın Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi Kapsamına alındığını duyurdu.

İki kardeş 84 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı

AFAD ekipleri Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde enkaz altında kalan Doğukan ve Furkan Özbay kardeşleri 84 saat sonra sağ çıkardı.

Okullar 20 Şubat'a kadar tatil edildi 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer TRT Haber'e özel açıklamalarda bulundu. 

Ağır hasarlı binaların yıkımları devam ediyor

Elazığ’da Ağır hasar alan binalar kontrollü bir şekilde yıkılmaya başlandı. 

10 ilde OHAL kararı TBMM'de kabul edildi

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 10 ilde 3 ay süreyle olağanüstü hal (OHAL) ilan edilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, TBMM’de kabul edildi.

Diyanet: Fitreler depremzedelere Ramazan'dan önce verilebilir 

2023 yılı fitre bedelini 70 TL olarak belirleyen Din İşleri Yüksek Kurulu, deprem mağdurları için fitrenin Ramazan ayından önce de verilebileceğini açıkladı. 

Memur maaşları 11 Şubat'ta ödenecek! 

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından tüm Türkiye genlinde 15 Şubat'ta ödenmesi gereken maaşların 11 Şubat'ta ödenmesine karar verildi. Emekli maaşlarının ödemesi de öne çekildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan hayatını kaybedenlerin sayısını paylaştı

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan büyük deprem sonrasında alanda incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hayatını kaybeden vatandaşların sayısını paylaştı. 

Elazığ Belediyesi yaşanan felaketin ardından vatandaşlara desteğini sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Elazığ’ın da etkilendiği deprem felaketinin ardından evlerine giremeyen vatandaşlara barınma başta olmak üzere desteklerini sürdürüyor.