Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ Valiliği provokatör paylaşımlara karşı vatandaşları uyardı

Elazığ Valiliği vatandaşları sosyal medyada depremle alakalı gerçeğe aykırı yapılan paylaşımlara karşı uyardı.

Milletvekili Erol, Gazi Caddesi ve Üniversite Hastanesinde incelemelerde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran ile birlikte Gazi Caddesi'nde incelemelerde bulundu ve ardından Fırat Üniversitesi Hastanesini ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları'nın çağrısına Elazığlılardan büyük destek geldi

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ilde de etkisi şiddetli bir şekilde hissedilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yaraları sarmak için Elazığ tek yürek oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş'ta

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş'taki çadırkentte incelemelerde bulundu

Can kaybımız 8 bin 574 oldu!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulunuyor.

Memur Sen Elazığ Temsilciliğinden depremzedelere yardım eli

Memur Sen Elazığ Temsilciği ve vatandaşların topladıkları yardımlar Malatya ve Kahramanmaraş'a ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü Malatya'ya yardım elini uzattı

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depreminden etkilenen depremzedelerimize yardımlar aralıksız devam ediyor. Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğünden Malatya'ya Günlük 45 bin Çorba ve ekmek ulaştırılıyor.

Can kaybımız 6 bin 957 oldu

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ederken Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıklamalarda bulundu.

Elazığ Valiliği 93 binanın ağır hasarlı olduğunu açıkladı

Elazığ Valiliği hasar tespit çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Valilik depremin ardından Elazığ'da 93 binanın ağır hasar aldığını açıkladı.

Can kaybımız 5 bin 894'e yükseldi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Milletvekili Ağar Depremzede vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Kahraman Maraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen memleketi Elazığ'da hemşehrileriyle bir araya gelerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Can kaybımız 5 bin 434'e yükseldi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çok sayıda ilden de hissedildi. '5434 can kaybı, yaralı sayısı 31 bin 777'ye yükseldi.

Kandilli verilerine göre deprem bölgesinde şimdiye kadar toplam 772 artçı deprem meydana geldi

Kandilli verilerine göre deprem bölgesinde şimdiye kadar toplam 772 artçı deprem meydana gelirken bunların 212'si 4 ve üzeri büyüklükte yaşandı.

Can kaybımız 4 bin 544'e yükseldi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çok sayıda ilden de hissedildi. '4544 can kaybı, yaralı sayısı 26 bin 721'e yükseldi.

THY deprem bölgesindeki uçuşlarını ücretsiz yaptı

Türk Hava Yolları (THY) depremden etkilenen illerden yapılacak yurt içi direkt uçuşların 13 Şubat'a kadar ücretsiz olduğunu duyurdu.