Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Can kaybımız 3 bin 703'e yükseldi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çok sayıda ilden de hissedildi. '3703 can kaybı, yaralı sayısı 22 bin 286' ya yükseldi.

Bakan Soylu: 18 Bin Jandarma sevk edildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem bölgesinde açıklamalarda bulundu.

Çoban: Elazığ 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edilmelidir

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından Elazığ'ın 'genel hayata etkili afet bölgesi' ilan edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Elazığ OSB'den destek çağrısı

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı sanayicilerden sanayi bakanlığı adına deprem bölgesi için destek topluyor.

İl Sağlık Müdürlüğü yapılan çalışmaları paylaştı

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.6 ve 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından yapılan çalışmaları paylaştı.

Gazi Caddesinde birçok alan kapatıldı!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Elazığ’da ağır hasar alan 8 bina tahliye edildi. Gazi Caddesinde de hemen hemen tüm sokaklar tahliye edilip kapatıldı.

FÜ Depremzedeler için ekmek üretimine başladı

Fırat Üniversitesi, depremzedelere başta ekmek olmak üzere gıda ürünleri hazırlamaya başladı.

Pegasus, deprem bölgesinden çıkış uçuşlarının tamamen ücretsiz olduğunu açıkladı

Depremden etkilenen vatandaşlarımız için deprem bölgesinden çıkış uçuşlarının tamamı ücretsizdir!

Olağanüstü hal (OHAL) nedir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de meydana gelen depremler sebebiyle, 10 ilde 3 aylık olağanüstü hal (OHAL) ilan edildiği açıkladı. Açıklamanın ardından OHAL tanımı ve ilan edildiği durumlar gündeme geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 10 ilde OHAL ilan edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bilgi Koordinasyon Merkezi'nde Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Elazığ TSO olağanüstü toplandı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Meclis Başkanı Sedat Karataş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Komite Üyeleri, deprem bölgesine yapılacak yardımlar için olağanüstü toplandı.

Elazığ Müftülüğü'nden Adıyaman'a yardım eli

Deprem bölgesine yardıma gönderilmek üzere Elazığ İl Müftülüğünde ekip oluşturuldu.

Elazığ'dan Malatya'ya 14 araçlık malzeme gönderildi

Elazığ Belediyesi koordinesinde düzenlenen 14 araçlık gıda, ısınma ve giyim yardımları Malatya'da ki depremzedelere ulaştırıldı.

Elazığ Belediyesi ihtiyaç malzemesi toplama merkezi oluşturdu

Elazığ Belediyesi, Ahmet Tevfik Ozan Kongre Merkezi'nde depremzedeler için ihtiyaç malzemesi toplama merkezi oluşturdu.

Kandilli Rasathanesi: Artçılar aylarca sürebilir

Türkiye'yi yasa boğan ve merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan yıkıcı depremin ardından Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları Enstitüsü'nde kamuoyunu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Deprem bölgesinden İstanbul'a yapılacak uçuşlar 100 TL

Türk Hava Yolları (THY), Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Elazığ'dan İstanbul'a yapılacak uçuşları 13 Şubat'a kadar 100 TL olarak belirledi.