Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bağış yapılan para transferlerinden ücret alınmayacak

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), deprem bağış hesaplarına yapılan para transferlerinden ücret alınmaması yönünde bankalara talimat gönderildiğini duyurdu.

Elazığ'dan deprem bölgesine yardım eli

Kahmaranmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremin ardından Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi Malatya'daki depremzedelere sıcak yiyecek yardımında bulundu.

Türkiye'de 7 gün Milli Yas ilan edildi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem nedeniyle 7 gün milli yas ilan edildi.

Vali Toraman enkaz bölgesinde incelemede bulundu

Kahramanmaraş'ta son olarak meydana gelen son 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından boşaltılmış olan Elazığ'daki bir bina çöktü.

Elazığ Valiliği toplanma alanlarını açıkladı

Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. deprem elazığ'da da şidddetli bir şekilde hissedildi. Bir çok kurum uyarıda bulunarak vatandaşları toplanma alanlarına yönlendiriyor. İşte Elazığ'daki toplanma alanları…

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7,7 büyüklüğündeki Kahramanmaraş depremi hakkında açıklamalarda bulunuyor.

AFAD, Depremin şiddetini 7,7 olarak güncelledi

AFAD Kahramanmaraş’ın Pazarcık üssünde yaşanan depremin şiddetini güncelleyerek 7,7 olarak revize etti. 

Elazığ’da hissedilen bir deprem daha oldu 

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremin artçıları devam ediyor. Saat 12.49 itibariyle Elazığ’da hissedilen artçı bir deprem oldu. 

Elazığ ekibi 10 vatandaşımızı kurtardı 

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından Malatya’ya giden Elazığ ekibi enkazdan 10 vatandaşımızı kurtardı. 

2022 yılında Elazığ’ın nüfusu kaç oldu? 

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından nüfus oranları açıklandı. Açıklanan oranlara göre Elazığ’ın nüfusu 2022 yılında 591 bin 497 oldu. 

Bakan Akar deprem bölgesinden acı haberi duyurdu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, deprem bölgesinde 3 askerin şehit olduğunu duyurdu. Akar, "Birliklerimizde tekrar yoklamaları alıyoruz. Ulaşılamayan personelin olduğuna ilişkin bilgiler de var, onları teyit etmeye çalışıyoruz." dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Çınar’dan acil iş makinesi talebi

Kahramanmaraş'ta 7.4'lük depremin artçı sarsıntıları devam ederken Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ivedi bir şekilde iş makinesine ihtiyaç olduğunu kaydetti.

Kahramanmaraş depremi tsunamiye yol açabilir! 

Kahramanmaraş'ta 7.4'lük depremin artçı sarsıntıları devam ederken tsunami uyarısı geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, "Bu depremin Akdeniz bölgesinde tsunamiye yol açabileceği uyarısını verdik" dedi.

Depremin vurduğu 10 ilde okullar tatil edildi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çok sayıda ilden de hissedildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "284 can kaybı var, yaralı sayısı 2 bin 323" açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep, Hatay, Adana, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye’de okulların bir hafta süre ile tatil edildiğini açıkladı.

Depremin ardından can kaybımız 284’e çıktı 

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çok sayıda ilden de hissedildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "284 can kaybı var, yaralı sayısı 2 bin 323" açıklamasını yaptı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm birimlerimiz teyakkuz halinde

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklamalar geldi.